Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MyPhone Funky čierny

Zobraziť katalóg
MyPhone Funky čierny
3,9 35 hodnotení
Mobilný telefón 4" WVGA 800x480 IPS, procesor Cortex A7 1.3GHz Dual Core, fotoaparát 5 Mpx, 512 MB RAM, interná pamäť 4 GB, dual SIM, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, MicroSDHC, Android 4.4.2 KitKat
Kód:  PP539n6 Produktové číslo:  myPhone FUNKY black

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MyPhone Funky čierny

Každý deň sa vo vašej hudobnej zbierke objavujú nové albumy. Objavujete neznámych umelcov a viete, čo práve letí. Máte radi čistý zvuk z reproduktorov a svojim priateľom púšťate svoje obľúbené skladby, nech ste kdekoľvek. MyPhone FUNKY s inovatívnym zvukovým systémom vám umožní počúvať hudbu bez straty kvality, a to aj v prípade, že telefón leží na rovnom povrchu.


S 5 Mpix kamerou, automatickým zaostrovaním a LED bleskom môžete nahrávať videá v HD rozlíšení (720p). Prednú VGA kameru môžete využiť na videohovory. Vyhotovené snímky vám potom ožijú na 4" IPS displeji so sýtymi farbami.

Telefón nie je zahltený predinštalovanými aplikáciami. Vybrali sme iba zopár praktických a zaujímavých, ako je napr. Waze, ktorá vám pomôže na cestách. Ide totiž o GPS navigáciu s aktuálnymi správami o doprave. Každý užívateľ sa môže sám rozhodnúť, aké aplikácie si nainštaluje z obchodu Play.

Nespochybniteľnou výhodou je funkcia Dual SIM, vďaka ktorej je možné mať v telefóne aktívne 2 SIM karty súčasne. To oceníte najmä pri cestách do zahraničia, kde si môžete zaobstarať lokálnu SIM kartu a mať napr. lacný prístup na internet. Alebo môžete vo vlastnom telefóne prevádzkovať súkromné a firemné číslo. Odlíšenie SIM kariet je praktické, ľahké a intuitívne. Užívateľ má na výber, ktorú SIM kartu chce využiť na volanie alebo odoslanie SMS.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Klasické Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MyPhone Funky čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MyPhone Funky černý.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií