PET PET

MyPhone Halo 8 bílý

Zobraziť katalóg
MyPhone Halo 8 bílý
4,1 61 hodnotení
Mobilný telefón s farebným 1.8 "displejom s veľkými znakmi, SOS tlačidlo, svietidlo, hlasitý počúvanie, FM rádio, Bluetooth, microSDHC, nabíjací stojan
39,42 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PP538d2 Produktové číslo:  HALO8/WHITE
MyPhone Halo 8 bílý 39,42 € Použité

MyPhone Halo 8 bílý

MyPhone Halo 8 bílý je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Mobilný telefón MyPhone Halo 8 je určený nielen seniorom, ti ale najlepšie využijú všetky jeho funkcie. 1,8 "farebný displej má veľké znaky pre ľahké čítanie. Užívateľské rozhranie je k dispozícii v slovenčine, alebo slovenčine. Na zadnej strane prístroja je SOS tlačidlo, po ktorého stlačení telefón začne automaticky vytáčať predvolené čísla a odošle na ne núdzovú správu.

Pre menej vypäté situácie tu nájdeme FM rádio so samostatným vypínačom, ručným i automatickým ladením a možnosťou počúvať nahlas a čisto priamo z reproduktora. Praktická je aj vstavaná svietidlo s vlastným tlačidlom, ktorú možno zapnúť aj keď je telefón vypnutý. Poteší určite tiež podpora bezdrôtovej technológie Bluetooth, vstavaný fotoaparát, a prehrávač hudby i videa.

Pamäť telefónu sa dá rozšíriť až o 32 GB pomocou pamäťovej karty microSDHC. Na túto kartu si môžete uložiť ako nové vyzváňacie tóny vo formáte MP3, tak záznamy videa, alebo zvuku z diktafónu. Telefón sa dá nabíjať cez USB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MyPhone Halo 8 bílý
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií