Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MyPhone myTab 9.7" HD Dual Core

Zobraziť katalóg
MyPhone myTab 9.7" HD Dual Core
3,0 4 hodnotení
Tablet Cortex A9 1.6GHz Dual Core, 3D akcelerácia, dotykový LCD 9.7 "1024x768 HD (5 multitouch), 1GB RAM, interná pamäť 8GB, WiFi, 2x webkamera, micro USB, mini HDMi, microSDHC slot, Li-Pol batéria 8000mAh, Google Android 4.1
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PP521b4 Produktové číslo:  5900495230645 Stránky výrobcu
MyPhone myTab 9.7" HD Dual Core 101,42 € Použité

MyPhone myTab 9.7" HD Dual Core

MyPhone myTab 9.7" HD Dual Core je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Širokouhlý tabliet s nadštandardnou výbavou a výkonom v hliníkovom tele.Prehliadajte internet s ľahkosťou, bavte sa, pracujte a hrajte hry bez obmedzenia.Majte stále spustené svoje prezentácie alebo obľúbené aplikácie.Oceňte HD kvalitu vďaka HDMI konektivite, sledujte filmy uložené v tablete alebo on-line na YouTube.Buďte v kontakte so svojou rodinou a kamarátmi a podeľte sa na sieťach Facebooku či Twitteri.Ďalšie aplikácie jednoducho stiahnete vďaka obchodu Google Play.Čaká na vás nepreberné množstvo programov a hier.

K tomu všetkému vám tento ponúkne tablet zázemie.Jeho 2jádrový procesor Rockchip RK3066 obsahuje hneď 4jádrový grafiku Mali!Vďaka tomu viac než dostačuje pre obsluhu operačného systému Google Android 4.1, ktorý je perfektne optimalizovaný presne pre tablety.Multidotykové ovládanie rôznymi gestami umožňuje veľmi intuitívne prácu s tabletom!Veľkosť displeja je ideálny pre ľahké čítanie dokumentov alebo pre pohodlné prehliadanie internetových stránok, ale iste ho využijete aj na prehrávanie videí a hranie hier.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MyPhone myTab 9.7" HD Dual Core
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií