AD homeoffice PET

MyPhone Next bílý

Zobraziť katalóg
MyPhone Next bílý
4,6 7 hodnotení
Mobilný telefón 4.5 "IPS 960x540, procesor Cortex A7 1.2GHz Quad Core, fotoaparát 8mpx, 1GB RAM, interná pamäť 4GB, dual SIM, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, MicroSDHC, Android 4.1
70,55 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PP539n0 Produktové číslo:  NEXT/WHITE Stránky výrobcu
MyPhone Next bílý 70,55 € Použité

MyPhone Next bílý

MyPhone Next bílý je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Mobilný telefón MyPhone Next ponúka výbavu vyššej triedy za veľmi priaznivú cenu, obvyklú pre podstatne horšie vybavené smartphony. Medzi jeho najväčšie prednosti patrí rýchly štvorjadrový procesor ARM Cortex A7 s frekvenciou 1,2 GHz, 1 GB operačnej pamäte RAM alebo IPS displej s uhlopriečkou 4,5 "a rozlíšením 960x540 pixelov. Vďaka operačnému systému Android 4.1 si môžete užívať obrovské množstvo hier a užitočných aplikácií pre každú príležitosť.

Aj napriek nízku cenu nie je telefón nijako funkčne orezaný - podporuje 3G siete, WiFi (b/g/n), Bluetooth. Vaše dáta je možné ukladať do vnútornej pamäte 4 GB, Ktorá je rozšíriteľná vďaka slotu na MicroSDHC karty. Nechýba ani modul GPS s podporou všetkých možných druhov navigáciou - už nikdy sa tak v teréne nestratíte. Svoje zážitky môžete zachytiť pomocou 8 MPx fotoaparátu. Ak radšej počúvate hudbu, je pre vás pripravená funkcia Yamaha audio pre dosiahnutie krištáľovo čistého zvuku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MyPhone Next bílý
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií