Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza pre firmy

MyPhone Next-S čierny + štyri farebné kryty

Zobraziť katalóg
MyPhone Next-S čierny + štyri farebné kryty
4,2 16 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" IPS 960x540, procesor Cortex A7 1.2GHz Quad Core, fotoaparát 8mpx + 1.2Mpx s automat. zaostrením, 1GB RAM, interná pamäť 4GB, dual SIM, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, MicroSDHC, Android 4.2, Prenos dát: 21,4 Mbps, HSUPA 5,7 Mbps, 4 farebné kryty v balení
88,85 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PP539n4 Produktové číslo:  NEXT-S/BLACK Stránky výrobcu
MyPhone Next-S čierny + štyri farebné kryty 88,85 € Použité

MyPhone Next-S čierny + štyri farebné kryty

MyPhone Next-S čierny + štyri farebné kryty je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Moderný, kvalitný, lacný

Už nehľadajte žiadne kompromisy! Inteligentný telefón značky MyPhone s operačným systémom Android 4.2 vyniká svojím moderným dizajnom, kvalitnými materiálmi, podporou 2 SIM kariet, ale aj atraktívnou cenou. Na prvý pohľad zaujme veľmi tenkým telom a nádherným 4,5" IPS displejom, ktorého farebné podanie je na vysokej úrovni. Srdcom telefónu je nový, rýchly, úsporný štvorjadrový procesor, ktorý sa pri práci len tak nezadýcha. Výsledkom použitia energeticky úsporných komponentov spolu s optimalizovaným, takmer čistým operačným systémom a s veľkou batériou je extrémne dlhá výdrž telefónu.

Výkon, ktorý Vás ohromí

Srdcom telefónu je nový, rýchly, úsporný štvorjadrový procesor, ktorý sa pri práci len tak nezadýcha. Výsledkom použitia energeticky úsporných komponentov spolu s optimalizovaným, takmer čistým operačným systémom Android a veľkou batériou je dlhá výdrž telefónu.

Pripravený priamo na mieru

Každý používateľ sa môže sám rozhodnúť, aké aplikácie si nainštaluje z obchodu Play Store. Zadný kvalitný osemmegapixelový fotoaparát Samsung S5K4E1.

Všetky nové technológie na jednom mieste

Telefón je vybavený modernými bezdrôtovými technológiami ako je Bluetooth, Wi-Fi a 3G. Rýchla konektivita je dnes dôležitá. 3G modem vo vnútri tohto telefónu dosahuje rýchlosť až 21,4 Mbps. Telefón teda nesklame ani na cestách. Praktická je aj podpora dvoch SIM kariet a ich jednoduché a jasné odlíšenie. Používateľ má na výber, ktorú SIM kartu chce využiť na volania alebo odoslanie SMS. Telefón je vybavený všetkými multimediálnymi funkciami.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MyPhone Next-S čierny + štyri farebné kryty
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií