Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

MyPhone S-line čierny

Zobraziť katalóg
MyPhone S-line čierny
4,7 9 hodnotení
Mobilný telefón 4.7" IPS 1280x720, procesor Cortex A7 (MT6589) 1.2GHz Quad Core, fotoaparát 8mpx, 1GB RAM, interná pamäť 4GB, dual SIM, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, MicroSDHC, Android 4.2
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  PP539r
MyPhone S-line čierny 143,11 € Zánovné

MyPhone S-line čierny

MyPhone S-line čierny je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

nehľadajte žiadne kompromisy! Chytrý telefón značky MyPhone s operačným systémom Android 4.2 vyniká svojim moderným dizajnom, kvalitnými materiálmi, podporou 2 SIM kariet ale tiež atraktívnou cenou. Na prvý pohľad zaujme veľmi tenkým telom a nádherným 4,7" IPS displejom, ktorého farebné podanie je na vysokej úrovni. Srdcom telefónu je nový, rýchly, úsporný štvorjadrový procesor, ktorý sa pri práci len tak nezadýchá. Výsledkom použitia energeticky úsporných komponentov spolu s optimalizovaným, takmer čistým operačným systémom a veľkou batériou je extrémne dlhá výdrž telefónu.

Špičkový hardvér

Bezproblémová obsluha dvoch SIM kariet podporovaná operačným systémom Android 4.2. Ideálne pre užívateľov, ktorí majú súkromný a firemný telefón.

Superrýchly download i upload v modernej 3G sieti - kdekoľvek a kedykoľvek máte k dispozícii ten najrýchlejší prenos dát.

Moderný štvorjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,2 GHz. Najnovší a najlepší procesor pre mobilné telefóny na trhu z hľadiska spotreby energie.

Výborný zvuk zosilňovača značky YAMAHA
v spojení s Bluetooth 4.0 s A2DP a EDR zaisťuje dokonalé počúvanie hudby pomocou bluetooth sady.

Fotoaparát


Jedno z najlepších riešení na trhu s optikou pre mobilné telefóny. Lepší ako fotoaparát v iPhone 4S.
Dynamické HDR dokáže vykresliť krásne zábery v protisvetle alebo za šera a rozpoznávanie tváre
a úsmevu
uľahčí zaostrovanie.
Nechýba podpora nahrávania 1080p videí,
pri ktorých máte dokonca možnosť manuálneho ostrenia.

Dokonalý displej


Senzačný IPS displej vyniká vernou reprodukciu farieb a ochrannou vrstvou proti poškrabaniu. Formát displeja s uhlopriečkou 4,7" je ideálny na jednoduchú obsluhu a zároveň neobťažuje neprakticky veľkým rozmerom tela prístroja.

Obľúbený operačný systém


Telefón nie je zahltený predinštalovanými aplikáciami. Vybraných bolo iba pár praktických a zaujímavých aplikácií. Každý užívateľ sa môže sám rozhodnúť, aké aplikácie si nainštaluje z obchodu Play.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MyPhone S-line čierny
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií