Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Netgear AC2350 Nighthawk X4

Zobraziť katalóg
Netgear AC2350 Nighthawk X4
4,0 2 hodnotení
WiFi router 802.11a/b/g/n/ac až 2.33Gbps, DualCore CPU, Dual-Band (2.4GHz + 5 GHz), 2x USB 3.0, 1x GWAN, 4x GLAN, 1x eSATA
Kód:  VF069c Produktové číslo:  R7500-100PES Stránky výrobcu

Netgear AC2350 Nighthawk X4

Router kraľujúci bezkonkurenčnou rýchlosťou v duálnom pásme - neskutočných 2,33 Gbps! S takým atribútom, ktorý sa opiera o najnovšie technológie, si už nemusíte lámať hlavu s odozvami či nízkou rýchlosťou pri veľkom počte WiFi elektroniky hladovo sťahujúcou dáta . Je jedno ako ďaleko sú vaši WiFi miláčikovia od seba, lebo router pokryje aj vzdialené priestory. Spoľahlivé pripojenie naprieč domovom obstarajú hneď 4 antény a Beamforming pre riadenie WiFi podľa aktuálnych požiadaviek.

Neobmedzujte sa


Quad-Stream X4 architektúra ponúka efektívne WiFi pripojenie pre viac zariadení naraz. Prenášanie dát po sieti WiFi aj komunikácia WiFi s gigabitovými Ethernet portami je maximálne pružná vďaka obsluhe dvojjadrového procesora na vysokej frekvencii. Spolu s dynamickým prideľovaním pásma QoS prináša bezkonkurenčný výkon siete pre hranie hier, streamovanie HD videa i internetovú telefóniu . Inteligentne rozdeľuje šírku pásma pre najdôležitejšie činnosti vo vašej domácnosti.

Rýchlosť aj pre USB zdieľanie


Užite si tiež rýchly bezdrôtový prístup k vašim vysokokapacitným diskom z ľubovoľného miesta. Dvojica USB 3.0 a eSATA port poskytuje rýchlosť a flexibilitu pri pripojení externého úložiska k routeru Nighthawk X4. Zdieľanie v sieti je jednoduché a zábavné. Masívne rozšírený štandard DLNA vám uľahčí prehrávanie médií na inteligentných televízoroch, herných konzolách a prehrávačoch. Pre prístup z počítača (s Windows) k fotografiám, hudbe aj eventuálne zdieľanej USB tlačiarni poslúži zadarmo dodaný softvér ReadyShare. Okrem toho dokáže vykonávať automatické zálohovanie počítača na pripojený USB disk.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
2 300 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 300 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Netgear AC2350 Nighthawk X4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Netgear AC2350 Nighthawk X4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Netgear AC2350 Nighthawk X4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Netgear AC2350 Nighthawk X4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Netgear AC2350 Nighthawk X4.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií