Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Nikon COOLPIX AW120 black

Zobraziť katalóg
Nikon COOLPIX AW120 black
4,0 2 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 16 Mpx, 5x zoom (24-120mm), Li-Ion, 3.0 "OLED LCD, SD/SDHC/SDXC, vstavaný systém GPS, Full HD video, panoráma, vodotesný a odolný voči nárazom a nízkym teplotám, WiFi
Kód:  OI249f Produktové číslo:  VNA590E1 Stránky výrobcu

Nikon COOLPIX AW120 black

Nikon Coolpix AW120 má lepšie predpoklady pre zhotovovanie čistých snímok v outdoorovom prostredí. Po svojom úspešnom predchodcovi pokračuje v duchu precízna konštrukcia, vďaka ktorej je možné fotografovať aj v naozaj náročných podmienkach! Fotoaparát je vodotesný do hĺbky až 18 metrov, odolá pádu z výšky do 2 metrov a navyše umožňuje aj fotografovanie v mrazu do - 10 ° C . So zvýšenou odolnosťou súvisí tiež tzv akčné ovládanie umožňujúce fotoaparát ovládať napr aj v rukaviciach a špeciálny režim pod vodou s upraveným vyvážením bielej farby.

Novinkou je ešte viac širokouhlý objektív NIKKOR, takže do záberu sa vám zmestí väčší scenérie. Veľkým bonusom je razantne navýšená svetelnosť , Čím si možno dovoliť kratšie expozičné časy pre elimináciu rozmazania a minimalizuje sa šum v snímke. Okrem toho ale poteší aj vysokým rozlíšením 16 megapixelov na väčšom snímači umožňujúce veľkoformátovú tlač a chytré priblíženie 10x, kedy sa nestratí žiadne detaily. Pre perfektné fotografie ponúka technológiu pre zníženie rizika rozmazania snímok. Hybridný redukcia vibrácií kompenzuje opticky vibrácie v 5 osiach a využíva aj elektronickej stabilizácie , Pre čo najlepšie výsledky. Pomocou sériového snímania zachytíte akcie až na 6 snímkach pri frekvencii až 8 obr/s

Snímky si potom môžete na 3 "monitora typu OLED . Technológia OLED má vysoký jas a pôsobivou reprodukciou farieb, vďaka čomu garantuje vysoko kontrastný obraz s vynikajúcou viditeľnosťou aj pod vodou a na priamom slnečnom svetle. Vďaka vstavanému systému GPS, GLONASS a mape sveta môžete svoje snímky opatriť geografickými značkami, ľahko sa zorientovať na neznámych miestach a zaznamenávať svoju trasu. U snímok si môžete zobraziť informácie o výške, hĺbke, atmosférickom tlaku alebo vodným tlaku . Vstavané pripojenie WiFi umožňuje zdieľať vaše zážitky rýchlo a bez nutnosti kábla.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
3,92 s Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
3,92 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/4,9 Hotovo!
Optický zoom
5 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
350 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon COOLPIX AW120 black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX AW120 black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX AW120 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX AW120 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon COOLPIX AW120 black.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií