Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Doprava a instalace TV zdarma

Nikon COOLPIX S02 stříbrný

Zobraziť katalóg
Nikon COOLPIX S02 stříbrný
Digitálny fotoaparát CMOS 13.2 Mpx, 3x zoom, Li-Ion, 7,3 GB interná pamäť, 2.7 "LCD dotykový, Full HD video 1080p
Kód:  OI249c7 Produktové číslo:  VNA450E1 Stránky výrobcu

Nikon COOLPIX S02 stříbrný

Nikon COOLPIX S02 je digitálny fotoaparát so skutočne osobitým a maximálne štýlovým vzhľadom, ktorý vychádza používateľom v ústrety vo všetkých smeroch. Vďaka nízkej hmotnosti a veľkosti menšie ako platobná karta sa vám dostane prístroja, ktorý môžete nosiť pri sebe skutočne kedykoľvek, bez toho aby vám prekážal. Obrazový snímač CMOS s rozlíšením 13,2 milióna pixelov spolu s kvalitným objektívom NIKKOR s 3x optickým zoomomumožňuje zhotovovať vynikajúce snímky aj pri zlom osvetlení. Redukcia pohybovej neostrosti potom spoľahlivo znižuje účinky chvenia fotoaparátu, vďaka čomu vždy dosiahnete perfektne ostrých fotografií. Systém spracovania obrazu EXCEED C2 navyše optimalizuje všetky funkcie fotoaparátu pre dosiahnutie naozaj rýchle odozvy a vysokej výkonnosti.

Vnútorná pamäť o veľkosť 7,3 GB odbúrava nutnosť použitia externého záznamového média, dokáže totiž pojať až 3000 snímok a až 3 hodiny záznamu videosekvencií v rozlíšení VGA. Okrem toho ponúkne fotoaparát tiež možnosť natáčať videá vo Full HD rozlíšenie (1920 x 1080 obrazových bodov, 30 sn./S), ktoré zaznamená dôležité okamihy v skutočne vysokej kvalite. Displej o veľkosti 2,7 " prináša jednoduché a rýchle dotykové ovládanie. Potiahnutie antireflexnou vrstvou potom zaručuje brilantný obraz za všetkých okolností. K dispozícii sú samozrejme tiež obľúbené motívové programy a zaujímavé efekty, ktoré vylepšia fotografie aj videosekvencie presne podľa vašich predstáv. Nabíjanie vnútorného akumulátora prebieha cez bežnú elektrickú zásuvku alebo prostredníctvom vášho počítača vďaka dodávanému USB kábla.

Parametre a špecifikácia

Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
0,98 s Hotovo!
Maximálne ISO
1 600 ks Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
0,98 s Hotovo!
Maximálne ISO
1 600 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
30 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
90 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/5,9 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/3,3 Hotovo!
Optický zoom
3 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
2,7" (6,86 cm) Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty
JPEG Hotovo!
Vnútorná pamäť
7 475,2 MB (7,3 GB) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
210 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon COOLPIX S02 stříbrný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX S02 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S02 stříbrný. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S02 stříbrný. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon COOLPIX S02 stříbrný.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií