Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Nikon COOLPIX S32 white aqua kit

Zobraziť katalóg
Nikon COOLPIX S32 white aqua kit
5 1 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 13 Mpx, 3x zoom, Li-Ion, 2.7 "LCD, SD/SDHC/SDXC, Full HD video 1080p, svetelnosť f/3,3-5,9, vodotesný do 10m a odolný voči nárazom a prachu
Kód:  OI249b7x2 Produktové číslo:  VNA580K002 Stránky výrobcu
Nikon COOLPIX S32 white aqua kit Predaj skončil

Nikon COOLPIX S32 white aqua kit

Kompaktný fotoaparát Nikon COOLPIX S32 bude ideálnym spoločníkom do každej rodiny. Vďaka jeho jednoduchej obsluhe a vynikajúcej kvalite fotografií si ho obľúbia najmenšie deti aj ich prarodičia. Na hornej strane prístroja dokonca nájdete dve samostatné tlačidlá , Jedno pre fotografovanie s vysokým maximálnym rozlíšením 13 miliónov obrazových bodov a druhé pre natáčanie videa v rozlíšení Full HD a so stereofónnym zvukom .

Nikon COOLPIX S32 je vode * a prachu odolný, a navyše aj nárazuvzdorný , Čo je ďalšou výhodou oproti konkurenčným prístrojom. Bokom nestojí ani výkonný objektív Nikkor s trojnásobným optickým priblížením , Vďaka ktorému budete môcť detailnejšie zachytiť rôznorodé scenérie. Všetky nafotené snímky i nahrané videá si budete môcť okamžite prezrieť na 2,7 "LCD , Ktorého viditeľnosti za každých podmienok napomáha antireflexná vrstva a päťstupňová regulácia jasu.

Štandardné príslušenstvo:
Pútko fotoaparátu, nabíjateľná lítium-iónová batéria EN-EL19, sieťový zdroj/nabíjačka EH-70P, kábel USB UC-E16, štetec, plavoucí remienok na ruku

* Ochrana ekvivalentná JIS/IEC triedy 8 (IP8X) (podľa testovacích podmienok Nikon). Prístroj umožňuje fotografovať pod vodou v hĺbke do 10 m po dobu 60 minút.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
3,92 s Hotovo!
Maximálne ISO
1 600 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
30 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
90 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,3 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,9 Hotovo!
Optický zoom
3 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
2,7" (6,86 cm) Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
220 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon COOLPIX S32 white aqua kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX S32 white aqua kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S32 weiß aqua-Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S32 weiß aqua-Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon COOLPIX S32 white aqua kit.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií