AP+ nový vizuál AD homeoffice

Nokia 515 zlatá Dual SIM

Zobraziť katalóg
Nokia 515 zlatá Dual SIM
5 4 hodnotení
Mobilný telefón 2.4" 320x240, RAM 64 MB, fotoaparát 5 Mpx, Bluetooth, 3G, MicroSD, micro USB, FM, Series 40
Kód:  RN113o5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia 515 zlatá Dual SIM

Elegantný telefón Nokia 515 Dual SIM je vhodný najmä ako pracovný alebo pre tých, ktorí hľadajú jednoduchý mobil na dve SIM karty, rrčený predovšetkým na volanie a písanie SMS správ. Zaujme nadčasovým telom z pieskovaného hliníka a pevného plastu, ochranné sklo Gorilla Glass 2 je potom vysoko odolné voči poškriabaniu. Kvalitným spracovaním sa môže pochváliť tiež 5-megapixlový fotoaparát. Nechýba 3G internet, podpora väčšiny e-mailových protokolov či aplikácie sociálnych sietí.

Vďaka podpore dvoch SIM kariet už so sebou nebudete musieť nosiť dva telefóny - pracovné i osobné hovory vybavíte z jediného prístroja. S vstavanou 1200 mAh batériou vydrží telefón až 22 dní v pohotovostnom režime, alebo až 10 hodín hovoru v rámci sietí 2. generácie (GSM). V podporovaných mobilných sieťach si navyše vychutnáte vysoko kvalitný prenos hlasu vďaka technológii HD prenosu.

Fotoaparát je vybavený LED bleskom a pokročilými funkciami, ktoré potešia každého zapáleného fotografa. Vďaka funkcii Panoráma ľahko zaznamenáte prírodné scenérie i skupinovú fotografiu. Sekvenčné snímanie vám umožní vytvoriť až 5 fotografií naraz, z ktorých si vyberiete tú úplne najlepšiu. K dispozícii je tiež natáčanie videa, kreatívne filtre a funkcia rozpoznania tváre. Srístupnenie na sociálnych sieťach je s pomocou nainštalovaných aplikácií veľmi intuitívne.

Vnútornú pamäť je možné rozšíriť pamäťovou kartou typu microSD s maximálnou kapacitou 32 GB. Rozhranie Bluetooth je ideálna na pripojenie bezdrôtové handsfree súpravy alebo na synchronizáciu mobilu s počítačom. Telefón je možné využiť aj ako rýchly a spoľahlivý 3G modem.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Klasické Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia 515 zlatá Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia 515 zlatá Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia 515 Dual-SIM-Gold-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia 515 Dual-SIM-Gold-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia 515 zlatá Dual SIM.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií