AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

Nokia 206 azurová Dual SIM

Zobraziť katalóg
Nokia 206 azurová Dual SIM
4,4 31 hodnotení
Mobilný telefón 2.6 "320x240 LCD transmisívny, RAM 32MB, fotoaparát 1,3 mpx, MicroSD, azúrová
Kód:  RN306r8 Produktové číslo:  0023N07

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia 206 azurová Dual SIM

Štýlový a praktický mobilný telefón Nokia 206 Dual SIM je ideálny pre nenáročných užívateľov starších a najmladšej generácie, hodí sa aj ako pracovný telefón. Nadštandardom je najmä podpora dvoch SIM kariet, Vďaka ktorej môžete byť k dispozícii na pracovnom i osobnom čísle zároveň. Pre použitie v pracovnej sfére je vhodný aj vďaka batérii, ktorá na jedno nabitie vydrží až 28 dní v pohotovostnom režime alebo 20 hodín hovoru. Mladší užívatelia ocenia jednoduchý prístup k sociálnym sieťam a emailu.


V základnej výbave telefónu nechýba zadný fotoaparát s rozlíšením 1,3 Mpx, Ktorý umožňuje dokonca aj natáčať videozáznam. Milovníci multimédií ocenia pestrú škálu podporovaných formátov hudby a videa. K dispozícii je tiež stereofónne FM rádio s podporou dátového systému RDS. Všetko si môžete vypočuť aj prostredníctvom slúchadiel, ktoré vložíte do 3,5 mm konektora. Náhlavná súprava Nokia WH-109 je súčasťou balenia, Funguje ako handsfree a slúchadlá.


Cez rozhranie GPRS alebo EDGE sa dá pripojiť na vaše obľúbené internetové stránky, n asociálnym sieťam Facebook, Twitter a tiež posielať správy cez služby IM. Nie je problém si ani prečítať email, Dostupné sú protokoly SMTP, IMAP4, IMAPS a POP3. Hrať môžete celý rad hier, náhodne treba Bejeweled, Need for Speed \u200b\u200bShift či Medal of Honor. Samozrejmosťou sú funkcie ako napríklad stopky, záznam zvuku, kalkulačka, kalendár, prevodník mien, alebo upomienky.


Ak radi píšete SMS správy , Pravdepodobne vás poteší klasická veľká tlačidlá , Ktorá veľa ľudí preferuje pred dotykovými displejmi. Pohodlnému a intuitívnemu ovládaniu napomáha LCD displej s uhlopriečkou 2,4 palca . Výmena súborov prebieha cez bezdrôtový Bluetooth 2.1 , Dáta sa potom ukladajú na pamäťové karty typu microSD (Až do veľkosti 32 GB). Telefón Nokia 206 sa predáva v piatich krásnych farbách , Z ktorých si určite vyberie každý.

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasické Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,4" (6,1 cm) Hotovo!
Dátové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Klasické Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
2,4" (6,1 cm) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia 206 azurová Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia 206 azurová Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cyan Nokia 206 Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cyan Nokia 206 Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia 206 azurová Dual SIM.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií