Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

Nokia Asha 210 černá Dual SIM

Zobraziť katalóg
Nokia Asha 210 černá Dual SIM
4,0 31 hodnotení
Mobilný telefón 2.4" 320x240, RAM 32MB, fotoaparát 2mpx, Wi-Fi, Bluetooth, MicroSD, micro USB, FM, Series 40 Asha
Kód:  RN306s1 Produktové číslo:  A00012738

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia Asha 210 černá Dual SIM

Nokia Asha 210 je špičkovým mobilným telefónom, ktorý je vyrobený z kvalitných materiálov a kombinuje moderný vzhľad s veľmi príjemnou cenou. Vďaka jednoduchému ovládaniu pomocou navigačného klávesu sa v prístroji budete schopní pohybovať neuveriteľnou rýchlosťou. To je navyše umocnené plnohodnotnou QWERTY klávesnicou, s ktorou napíšete neobmedzene dlhú sms v rekordnom čase. Okrem toho je prístroj vybavený technológiou dual-SIM, ktorá umožňuje používať hneď dve SIM karty naraz a oddeliť tak svoj osobný život od toho pracovného.

Podpora Wi-Fi určite poteší každého, kto chce byť online kdekoľvek a skontrolovať si svoj e-mail aj keď práve nemá po ruke notebook alebo stolný počítač s pripojením na internet. Vďaka až 90% kompresii stránok vám prehliadač Nokia zaistí menšie objemy sťahovaných dát a neuveriteľne rýchle načítanie stránok. Špeciálnym tlačidlom pre priamy prístup sa okamžite dostanete na Facebook, Twitter alebo WhatsApp.

Veľmi výkonná batéria zabezpečí až 12 hodín hovoru a neskutočných 24 dní v pohotovostnom režime. Spomenúť si zaslúži aj 2,4" displej s rozlíšením 320 x 240 obrazových bodov. Zariadenie poháňa legendárny systém Nokia Series 40 v spojení s 32 MB vnútornou pamäťou. Tú máte možnosť rozšíriť microSD pamäťovými kartami až na hodnotu 32 GB. Skvelý 2 Mpx fotoaparát s až 4x digitálnym zoomom je navyše schopný natáčať aj video sekvencie. Nechýba ani 3,5 mm jack a zabudované FM rádio.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Asha 210 černá Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Asha 210 černá Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Asha 210 Dual-SIM schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Asha 210 Dual-SIM schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Asha 210 černá Dual SIM.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií