Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Nokia Asha 501 černý

Zobraziť katalóg
Nokia Asha 501 černý
1,0 1 hodnotení
Mobilný telefón 3 "320x240, fotoaparát 3.2mpx, Wi-Fi, Bluetooth, MicroSD, micro USB, FM, Nokia Asha 1.0
62,74 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RN306p1 Produktové číslo:  A00015855
Nokia Asha 501 černý 62,74 € Použité

Nokia Asha 501 černý

Nokia Asha 501 černý je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Nokia Asha 501 je dotykový telefón postavený pre maximálny výkon. K tomu perfektne padne do ruky a prvotriedne konštrukčné prvky - ako napríklad sklenený displej Nokia Glancodolný proti poškriabaniu -zaisťujú rovnako vysokú úroveň odolnosti ako vzhľadu. Jeho veľkou prednosťou je extra rýchle fotenie. Stačí obyčajné smýknutí po blokovací obrazovke na fotoaparát a ste pripravení k 3,2 Mpx fotografovanie.

Hlavnou prednosťou je rýchly prístup k internetu vo vymazlenou prehliadačiNokia Xpress. Prináša výbornú odozvu a vďaka kompresii dát pomôže ušetriť peniaze. Rýchly internet iste využijete aj v kombinácii s už predinštalovanými aplikáciami. Streamujte videá z portálov YouTube alebo si ľahko skontrolujte emaily v aplikáciách Gmail, Windows Live, Yahoo! a ďalších. Facebook, Twitter, Foursquare, Bejeweled 3, Plants vs. Zombies a ďalšie sú už dopredu pripravené. Batéria zaistí až 17 hodín hovoru a neskutočných 48dní v pohotovostnom režime.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Asha 501 černý
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií