Motorola - splátky

Nokia G10

Zobraziť katalóg
Nokia G10
2,8 6 hodnotení
Mobilný telefón –
Kód:  NOK2723ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia G10

Mobilný telefón Nokia G10 Screen

Nokia G10 môžeme ihneď označiť za smartfón. Zásluhou jeho funkcií budete môcť surfovať na internete, fotografovať a vyhotovovať videá, ale tiež využívať rad praktických aplikácií alebo hrať hry. Operačná pamäť zariadenia ponúka kapacitu 4 GB. Vďaka takému výkonu potom môžete bez problémov hrať hry aj spúšťať aplikácie súčasne. Smartfónu Nokia G10 dá potrebnú energiu batéria, ktorá má dlhšiu výdrž vďaka veľkorysej kapacite 4800 mAh. Výrazným prvkom je aj konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Svojou konštrukciou sa zameriava najmä na tých, ktorí uprednostňujú odolnejšie zariadenia, vie totiž lepšie odolávať pádom či nárazom. Smartfón Nokia nemá žiadnu nadstavbu.

Rozhodujúce parametre smartfónu Nokia G10

  • Obslúži viac SIM kariet v konfigurácii dual SIM + pamäťová karta
  • Telo odolnejšie proti nárazom
  • Operačná pamäť 4 GB a procesor Mediatek MT6761
  • Grafický akcelerátor IMG GE8300
  • NFC rozhranie zastúpi napríklad platobnú kartu
  • Jednoduché zabezpečenie telefónu čítačkou odtlačkov prstov
  • 10 W rýchleho nabíjania
  • Telefón Nokia má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Nokia G10 Bočný pohľad

Smartfón Nokia G10 poteší parádnou výbavou

Smartfón je pripravený obsluhovať 2 SIM karty, a to vďaka samostatným slotom, nezaberá sa tak miesto na pamäťovú kartu. O ochranu mobilného telefónu pred neoprávneným vniknutím do Nokia G10 sa stará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Inovatívnou a stále obľúbenejšou funkciou je NFC rozhranie, s ktorým bude platenie alebo synchronizácia telefónov ešte jednoduchšia. V špecifikácii tiež objavíte označenie OTG, čo v preklade znamená, že môžete k smart telefónu pripojiť napríklad externý disk. Zariadeniu, samozrejme, nechýba ani podpora rýchleho pripojenia k internetu a snímače dôležité pre plnohodnotnú funkčnosť všetkých aplikácií.

Mobilný telefón Nokia G10 Zadná strana

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia G10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia G10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia G10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia G10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia G10.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií