Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Nokia Lumia 1020 žlutý

Zobraziť katalóg
Nokia Lumia 1020 žlutý
4,8 4 hodnotení
Mobilný telefón AMOLED ClearBlack Puremotion HD + 4.5 "768x1280, procesor Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 1,5 GHz, RAM 2GB, interná pamäť 32GB, fotoaparát PureView Xenon 41mpx, NFC, GPS, WiFi, BT 3.0, LTE, micro USB, Windows Phone 8
Kód:  RN800l3 Produktové číslo:  A00014398

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 1020 žlutý

Top model od fínskej spoločnosti Nokia v sebe snúbi špičkovú hardvérovú i softvérovú výbavu. Fotoaparát PureView s 41 Mpx snímačom totiž nemá na trhu žiadnu konkurenciu. Jedinečný dizajn, Dnes už typický pre rad Lumi, pôsobí veľmi atraktívne a použitie iba kvalitných polykarbonátov zaručuje výbornú pevnosť a odolnosť. Plnými dúškami si užijete všetky vymoženosti nového operačného systému Windows Phone 8. O jeho svižný chod sa postará dvojjadrový procesor od Qualcommu, ktorému sekundujú rovné 2 GB operačnej pamäte. Nechýba ani podpora sietí LTE a NFC čip.

Výkonný základ


Prezerajte si webové stránky rýchlo ako na počítači a hrajte moderné, vizuálne pokročilé 3D hry. To všetko vám umožní dvojica jadier ukrytých v mikroprocesora Qualcomm MSM8960. Aj napriek relatívne vysokú frekvenciu 1500 MHz je jeho spotreba minimálna a počúvanie pesničiek tak môže na jedno nabitie vydržať aj cez 53 hodín. Jemnými detailmi disponuje 4,5 "AMOLED displej s rozlíšením 1280 x 768 pixelov, ktorý za výdatnej pomoci technológie Puremotion HD + vykreslí tie najžiarivejšie farby. Akékoľvek škrabance odpudzuje krycie sklo Gorilla Glass už vo svojej tretej verzii. Kapacita vnútornej pamäte ponúka štedrých 32 GB.

Privítajte kráľovnú fotomobilov


Zachyťte si všetky vaše jedinečné okamihy s bezprecedentnou technológiou PureView. Vďaka optickej stabilizácii budú snímky ostré ako britva a to nielen vo dne, ale i za šera av noci. Vysoké rozlíšenie 41 Mpx nevynechá žiadny detail a kvalitné šošovky Carl Zeiss sa postarajú o presné navedenie svetla do senzora. Vysoká svetelnosť objektívu a prítomnosť xenónového blesku urobí z každej fotky za zhoršených svetelných podmienok majstrovské dielo bez nechceného šumu.

Dedikovaná aplikácia Nokia Pre Camera dovoľuje úplne podrobné nastavenie všetkých parametrov av mnohom predčí aj klasické fotoaparáty. Možnosť natáčania videí vo vysokom Full HD rozlíšenie novo doplňuje precízne záznam zvuku. S technológiou Rich Recording počujete natočený záznam z koncertu s bohatým a živším nádychom.



Ide to aj bez drôtov


Zabudnite na vyťahovanie nabíjačky v prípade dochádzajúce batérie, Nokia totiž so svojimi smartphonmi predbehla dobu. Pomocou špeciálnych nabíjačiek a zadného krytu telefónu môžete váš prístroj bezdrôtovo nabiť v priebehu pár hodín. Stačí si dokúpiť zadný kryt a bezdrôtovú nabíjačku, položiť na ňu telefón a nabíjací proces ihneď začne. Je to jednoduché, účelné a hlavne elegantné riešenie - budúcnosť, ako si ju predstavujú vo firme Nokia.





S lumi sa nestratíte


Zabudovaný GPS senzor vám kedykoľvek presne umožní sledovať vašu polohu. K dispozícii máte veľmi prepracované a rozsiahle Bing aj Nokia mapy pre ľahkú orientáciu.

Vybavená najmodernejším operačným systémom Windows Phone 8, Patria Nokia Lumia 920 medzi špičkové chytré telefóny s množstvom funkcií a vychytávok. Na prepracované úvodnej obrazovke si môžete meniť veľkosť dlaždíc, Nechýba spätná kompatibilita s aplikáciami pre Windows Phone 7 a naviac získate plnej verzie kancelárskych aplikácií Office. Na synchronizáciu pošty a kontaktov z vášho emailového účtu poslúži známe klient Outlook.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na vašich stránkách mě zaujal mobil pod označením "nokia lumia 1020". Chtěl sem vás zeptat, když je tam napsáno "použité zboží" zda-li je ten mobil skutečně jako nový, nebo má i nějakou vadu? Ještě bych vás chtěl poprosit o informaci, pokud bych si ten mobil nakonec koupil, dá se na něm vyměnit kryt? Ta žlutá barva je na mě trochu moc křiklavá :-).

Diskusia a poradňa k Nokia Lumia 1020 žlutý
Príslušenstvo pre Nokia Lumia 1020 žlutý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Lumia 1020 žlutý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 1020 žlutý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 1020 žlutý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Lumia 1020 žlutý.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií