Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce mini AD gaming

Microsoft Lumia 535 azúrová Dual SIM

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 535 azúrová Dual SIM
4,4 167 hodnotení
Mobilný telefón 5" IPS QHD 960x540, Procesor Qualcomm Snapdragon 200 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8GB, MicroSDHC/XC až 128GB, Fotoaparát 5 Mpix, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, Micro SIM, Windows Phone 8.1
Kód:  NOK5535e4 Produktové číslo:  A00022646 Stránky výrobcu
Microsoft Lumia 535 azúrová Dual SIM Predaj skončil

Microsoft Lumia 535 azúrová Dual SIM


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Microsoft Lumia 535

Pekné telo, skvelá výbava

Microsoft Lumia 535 je aj napriek svojej cene skvele spracovaný a vybavený telefón. Hranatejší dizajn so zaoblenými rohmi sa vám bude dobre držať jednou rukou. Ľahko budete môcť využívať 5" dotykovú plochu displeja s technológiou IPS. Telefón poháňa štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz podporovaný operačnou pamäťou s veľkosťou 1 GB, čo zaručuje perfektný výkon v každej situácii.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Microsoft Lumia 535

Bezdrôtové zážitky na prvom mieste

Na internet sa ľahko pripojíte prostredníctvom integrovanej Wi-Fi siete. V aute, na bicykli alebo v prírode oceníte vstavaný GPS modul s nainštalovanými navigačnými aplikáciami. Svoje dáta môžete uložiť na vnútornú pamäť s kapacitou 8 GB. Ak budete mať málo úložného priestoru, je možné pamäť rozšíriť o pamäťové karty microSDHC/XC, a to až do veľkosti 128 GB.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Microsoft Lumia 535

Podpora dvoch SIM kariet

Jednou z hlavných predností je možnosť vložiť a využívať až dve SIM karty naraz. Vďaka tomu už pri sebe nemusíte mať dva telefóny, neustále synchronizovať medzi viacerými kalendármi alebo si nezmyselne prehadzovať SIM karty. Využívajte služby dvoch najlacnejších operátorov naraz, alebo vybavujte svoje pracovné a osobné hovory z jediného zariadenia. Možností je veľa, voľba je len na vás.


Najlepšie zážitky so systémom Windows Phone

V systéme Windows Phone vás živé dlaždice informujú o dôležitých udalostiach. Pomocou funkcie Action Center vidíte všetky oznámenia na jedinom mieste. S predinštalovanou sadou Microsoft Office a rýchlym prístupom k súborom prostredníctvom úložiska OneDrive je prehliadanie a úprava dokumentov jednoduchá a pohodlná.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Microsoft Lumia 535

Hlasová asistentka Cortana

Zoznámte sa s možnosťou využívania asistentky Cortana, ktorá vám uľahčí ovládanie vášho mobilného zariadenia. Od najnovších výsledkov cez pripomienku "vybrať darček k mamičkiným narodeninám" až po najlepší recept na pripravovaný večierok - asistentka Cortana má toto všetko v malíčku. A samozrejme máte plnú kontrolu nad tým, koľko toho o vás Cortana vie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Microsoft Lumia 535

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co znamená zánovní, zda byl mobil rozbalen a vystaven na prodejně, nebo zda byl používán a vrácen zákazníkem? Velmi přemýšlím, nad koupi tohoto zařízení. Předem moc děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Microsoft Lumia 535 azúrová Dual SIM
Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 535 azúrová Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 535 azurová Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 535 azurblau Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 535 azurblau Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Lumia 535 azurová Dual SIM.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií