Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nokia Lumia 630 biela

Zobraziť katalóg
Nokia Lumia 630 biela
4,5 17 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" IPS 854x480 Gorilla Glass 3, Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 512MB, interná pamäť 8GB, Micro SD až 128GB, Fotoaparát 5 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, Micro SIM, Windows Phone 8.1
Kód:  RN711c1b1 Produktové číslo:  A00018433

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 630 biela

Mobilný telefón Nokia Lumia 630 v elegantnej bielej farbe na prvý pohľad zaujme svojím 4,5" veľkým multidotykovým IPS displejom, ktorý má veľmi dobré pozorovacie uhly. Rozlíšenie displeja je 854 x 480 pixelov v pomere strán 16: 9. Displej je chránený proti poškriabaniu a nárazom odolným krycím sklom Gorilla Glass 3. Po hranách tela prístroja sú rozmiestnené hardvérové klávesy na ovládanie hlasitosti a vypínač. Nájdeme tu aj microUSB port na nabíjanie či dátové prenosy a slúchadlový výstup.


Zariadenie poháňa štvorjadrový procesor Snapdragon 400 taktovaný na 1,2 GHz a podporovaný operačnou pamäťou 512 MB, čo zaručuje perfektný výkon v každej situácii. Na internet sa pripojíte pomocou integrovanej WiFi, a samozrejmosťou je podpora mobilného pripojenia, vďaka ktorému sa pripojíte odkiaľkoľvek. Medzi bezdrôtové technológie patrí tiež klasický Bluetooth 4.0 na prenos dát s počítačom alebo inými smartphonmi. Svoje dáta uložíte do vnútornej pamäte s kapacitou 8 GB. Ak budete mať málo úložného priestoru, je možné pamäť rozšíriť o pamäťové karty microSD, a to až do veľkosti 128 GB. K dispozícii je tiež ešte 7 GB v bezplatnom cloude.

Systém Windows Phone 8.1 ponúka množstvo funkcií a zábavy. Určite využijete aplikácie ako Facebook, Twitter a veľa ďalších aplikácií. Na zdieľanie fotiek na sociálnych sieťach poslúži fotoaparát s rozlíšením 5 megapixelov s automatickým zaostrovaním. V aute, na bicykli alebo v prírode oceníte vstavaný GPS modul a s nainštalovanými navigačnými aplikáciami vás telefón navedie tam, kam len si budete priať.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Windows 8.1 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Lumia 630 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Lumia 630 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 630 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 630 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Lumia 630 bílá.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií