Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

Nokia Lumia 730 tmavo sivá Dual SIM

Zobraziť katalóg
Nokia Lumia 730 tmavo sivá Dual SIM
4,7 53 hodnotení
Mobilný telefón 4.7" OLED 1280x720, Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MicroSD až 64 GB, fotoaparát 6.7 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, Windows Phone 8.1
Kód:  RN711d1a Produktové číslo:  A00021627

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 730 tmavo sivá Dual SIM Predaj skončil

Nokia Lumia 730 tmavo sivá Dual SIM

Spoločnosť Nokia predstavila v septembri 2014 trojicu nových modelov. Lumia 730 aj tentokrát vyniká nadčasovým dizajnom v unibody polykarbonátovom tele. Úplným bonbónikom je začlenenie predného širokouhlého 6,7-megapixelového fotoaparátu, ktorý sa postará o zachytenie neskutočne ostrých selfie. Vychytaný autoportrét oživí váš profil na sociálnych sieťach a možno na ňom rozbehnúť aj sľubnú kariéru blogera či blogerky.


Vyspelý model pre každého

OLED displej s uhlopriečkou 4,7" a rozlíšením 1280 x 720 pixelov vás doslova nadchne a v tejto cenovej kategórii patrí rozhodne k samotnej špičke. Hustota pixelov totiž dosahuje hodnotu 316 ppi.

Nechýba ani technológia pre zlepšenie čitateľnosti na priamom slnečnom svetle, krycie sklíčko Gorilla Glass 3 a celkom návykové odomykanie prístroja pomocou poklepania na displej.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vyspělý model pro každého

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Trvalá dostupnost

Trvalá dostupnosť

Inteligentná podpora dvoch kariet zaisťuje jednoduchú správu nákladov na mobilné služby a dostupnosť pre všetkých vašich priateľov a kolegov, a umožňuje vám podržanie hovorov na linke aj odovzdávanie hovorov medzi dvoma kartami SIM.

Na obľúbené songy a ďalšie multimediálne súbory si nachystajte pamäťovú kartu s veľkosťou až 128 GB a s pomocou NFC sa bleskovo pripojíte napríklad na kvalitný reproduktor. Ďalší virtuálny priestor získate vďaka službe OneDrive, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou systému Windows Phone 8.1. Na vyskúšanie tiež čakajú tisíce zaujímavých aplikácií a hier pre každodennú zábavu.


Kľúčové vlastnosti

  • Silný štvorjadrový procesor
  • Vyladený operačný systém Windows Phone 8.1
  • Veľmi kvalitný predný aj zadný fotoaparát
  • Technológia NFC
  • 2x SIM karta typu Micro
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nokia Lumia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Lumia 730 tmavo sivá Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Lumia 730 tmavá šedá Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 730 dunkelgrau Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 730 dunkelgrau Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Lumia 730 tmavá šedá Dual SIM.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií