PET PET

OEM Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit Edition CZ

Zobraziť katalóg
OEM Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit Edition CZ
Operačný systém DVD, SP1, upgrade na 7
Kód:  WZ083c2 Produktové číslo:  66I-03492 Stránky výrobcu
OEM Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit Edition CZ Predaj skončil

OEM Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit Edition CZ

Moderný operačný systém Microsoft Windows Vista v Home Premium verzi určené pre domáci 64-bitové počítače Vám umožní veľmi efektívne a jednoducho pracovať so svojím počítačovým systémom.Windows Vista ponúka celkom nové možnosti vyhľadávania a usporiadanie informácií a práca s multimédiami.K tomu Vám pomôže špičkové používateľské rozhrania a mnoho nových či vylepšených programov.Operačný systém garantuje vysoké zabezpečenie, ktoré ochráni Vaše informácie pred útokmi z internetu.Dokáže automaticky zistiť nedostatočné zabezpečenie a ponúkne kroky, ktoré chyby odstráni a zabraní zneužitia informácií v počítači.Počítač je tak chránený proti vírusom, červom, spywaru a ďalšiemu potenciálne fantómový softvéru.Správa užívateľských účtov je výrazne vylepšená, nově přibyla funkcie rodičovskej kontroly.

K dispozícii sú tiež nové verzie hojne využívaných programov pre prácu s internetom a multimédiami.Internet Explorer 7 okrem úplne nového designu obsahuje pokročilejší zabezpečovací funkce a uľahčuje každodennú prácu alebo prehliadanie internetových stránok.K dispozícii je napríklad plná podpora RSS kanálov.Nových funkcií aj vzhľadu doznala i aplikácie Windows Media Player.V systému nechybí také hry, prepracovaný kalendár, program pre správu fotografií a videozáznamov či možnosť priameho napaľovania na DVD či CD rovnou z operačného systému.Pre administrátorov je pripravená široká škála diagnostických programov a vyspelá funkcie zálohovania.

Veľkých zmien dosiahlo samotné grafické spracovanie celého prostredia vďaka systému Aero.Tento systém plynule prispôsobuje užívateľské možnosti a vzhľad hardvérovým možnosť počítača.Samozrejmosťou je už plná podpora transparentnosti, grafické náhledy do programov minimalizovanom na lište alebo nové funkcie Windows Flip a Windows Flip 3D.Tie umožňujú prepínať medzi otvorenými oknami pomocou 3D rozhrania alebo grafického zobrazenia okien pri stlačení klávesovej skratky ALT + TAB.Z hľadiska hardvéru ponúka systém plnú podporu dvojjadrových procesorov aj najmodernejších grafických kariet s podporou Microsoft DirectX 10.

Verzia Home Premium je určená pre domácich užívateľov s vyššími požiadavkami.Dôraz je kladený na vylepšenú mobilitu, viac zábavy a silnejšie zabezpečenie.V tejto verzii nájdete kompletné multimediálne centrum s podporou HDTV, ľahšie možno vytvárať DVD filmy s vysokým rozlíšením.Tento systém umožňuje prepojiť počítač s hracie konzoly Microsoft Xbox 360.Obsiahnutá je také technologie TabletPC podporující dotykové ovládanie.Táto verzia je dodávaná v kompletne českej lokalizácii na DVD nosiči.

Program Možnosť upgrade na systém Windows 7 (technologická záruka).Upgrade na systém Windows 7 (technologická záruka) je možnosť získania operačného systému Windows 7 pri nákupe kvalifikovaných licencií systému Windows Vista v období od 26.júna 2009 až 31.januára 2010.Možnost upgradu má rozdielne podmienky pre škatuľovej a OEM licencie systémov Windows Vista Home Premium, Business a Ultimate.


Hlavným cieľom tohto programu je umožniť zákazníkom, ktorí plánujú nákup nového počítača alebo zakúpi krabicovou licenciu systému Windows Vista v krátkom období pred uvedením systému Windows 7 na trh, prechod na najnovšiu verziu systému Windows.Ide o určitú formu ochrany ich investície.

Parametre a špecifikácie:

Verzia:
Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit SP1 + Možnosť upgrade na Windows 7

Jazyková verzia:
Česká

Médium:
DVD

Minimálna konfigurácia:
Procesor:AMD alebo Intel s 800 MHz
Operačná pamäť:512 MB RAM
Grafická karta:s podporou DirectX 9.0 (Pixel shader 2.0 pre Aero)
Pevný disk:kapacita 20 GB (min.15 GB voľného miesta)
Mechanika DVD-ROM

Upozornenie:Táto OEM licencie je určená pre "zostavovatelia systémov" a po inštalácii sa stáva súčasťou počítača, pričom nemôže byť prevedená na iný počítač.V prípade nákupu musíte spĺňať podmienky programu Microsoft OEM System Builder, ktorá je vytlačená na obale produktu.Tieto podmienky prijímate otvorením balenia.Produkt ďalej môžete zakúpiť spoločne s novým počítačom alebo s nasledujúcimi komponentami, ktoré tvoria funkčný počítač (základná doska, procesor, operačná pamäť, pevný disk a skriňa počítača vrátane zdroja napájania).OEM produkt a počítač alebo komponenty musia byť uvedené na spoločnom nákupnom dokladu.OEM produkt nie je určený k samostatnému predaji na účely prania.Pre legalizáciu operačného systému Windows sú určené výrobky Get Genuine Kit (GGK) a Get Genuine Windows Agreement (GGWA).

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OEM Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit Edition CZ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OEM Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit Edition CZ.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií