Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

OKI MB472dnw

Zobraziť katalóg
OKI MB472dnw
4,8 10 hodnotení
LED tlačiareň multifunkčná, čiernobiela, A4, kopírovanie a skenovanie, fax, rýchlosť čiernobielej tlače 33 str./min., rozlíšenie tlače 1200 x 1200 DPI, duplex, ADF skener, displej, USB, LAN a WiFi
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PI023c5 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  45762102 Stránky výrobcu

OKI MB472dnw

Multifunkčná tlačiareň OKI MB472dnw s možnosťou bezdrôtovej tlače

Multifunkčná čiernobiela laserová tlačiareň je cenovo dostupným riešením pre vašu domácnosť alebo kanceláriu. Jej prednosťou sú nízke náklady na tlač a rad pokročilých funkcií 4 v 1. S LED tlačiarňou OKI MB472dnw môžete tlačiť, kopírovať, skenovať či faxovať. Vďaka integrovanej WiFi potom nie ste pri pripojení viazaní na klasický USB alebo LAN kábel.

Kľúčové funkcie multifunkčnej tlačiarne OKI MB472dnw (45762102)

  • Automatický podávač dokumentov s reverznou funkciou na 50 listov ľahko zvládne viacstranové dokumenty, jednostranné aj obojstranné
  • Rýchla tlač až 33 str./min s dodaním prvej stránky len za 5 sekúnd
  • Jednoduché používateľské rozhranie s tlačidlami na aktiváciu funkcií jedným dotykom a 3,5" displejom LCD
  • Skenovanie farebných alebo čiernobielych dokumentov priamo do zariadenia USB, počítača (PC a Mac), siete alebo komukoľvek s e-mailovou adresou
  • Tichý režim znižuje hladinu hluku a spotrebu energie

Tlač, ktorá funguje vo všetkých službách Google

Google Cloud Print je mobilné tlačové riešenie dostupné pre používateľov s Google účtom, ktorým umožňuje tlač prostredníctvom internetu z ľubovoľného miesta, vrátane telefónu alebo tabletu.

Pohodlná tlač z Apple zariadení

AirPrint je technológia spoločnosti Apple, vďaka ktorej môžete ľahko tlačiť kvalitné fotky a dokumenty z Macu, iPhonu alebo iPadu bez toho, aby ste museli inštalovať akýkoľvek ďalší softvér alebo ovládače.

Dostupný spotrebný materiál

Prevádzka multifunkčnej LED tlačiarne OKI MB472dnw so sebou samozrejme nesie aj náklady na spotrebný materiál. Na trhu sú dostupné čierne tonerové kazety s kapacitou 3 000 alebo 7 000 strán formátu A4. Ďalej je nutné raz za čas vymeniť aj obrazový valec, ktorý má životnosť 25 000 stránok.

Viac ako 30 rokov inovácií značky OKI

V roku 1984 bola založená európska pobočka spoločnosti OKI v Düsseldorfe ako súčasť globalizačnej stratégie spoločnosti OKI. Značka patrí medzi priekopníkov inovatívnych tlačových technológií, od digitálnej LED technológie po technológiu High Definition Colour a disponuje portfóliom oceňovaných produktov. Tiež ponúka riešenie umožňujúce dosiahnuť pôsobivé a kvalitné tlačené komunikácie pri zachovaní flexibility rozpočtu.


  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
LED Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
LED Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Formáty obálok a ďalšie
B5 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač Hotovo!
Rozlíšenie plochého skenera
600 x 600 DPI Hotovo!
Rýchlosť skenovania
30 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
1200 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
4,9 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
60 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
455 mm Hotovo!
Hĺbka
425 mm Hotovo!
Šírka
427 mm Hotovo!
Hmotnosť
20 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi
» Všetky LED tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne do kancelárie
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne na doma
» Všetky multifunkčné laserové tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné laserové tlačiarne na doma

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, výrobce uvádí podporované systémy: Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 x64, Windows Server 2003, Windows Server 2003 x64, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows Server 2008, Windows Server 2008 x64, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8, OS X 10.9. Jak to bude s připojením na Windows 10, bude tam nějaké omezení? A případně jaké? Děkuji.

Dobrý den tiskne tato tiskárna také z USB flash a jaké formáty. Je možné také do tohoto prostředí i skenovat., Nebo mi můžete poradit nějakou cenově dostupnou tiskárnu, která by to uměla.

Dobrý den, kdy předpokládáte naskladneni?

Dobrý den, umí tiskárna automaticky duplexně skenovat, tj. brát z podavače jednotlivé listy předlohy a skenovat je z obou stran? Jakým způsobem předá naskenované PDF na počítač uživatele v síti? Existuje omezení v počtu stránek skenovaných do jednoho PDF? Pokud ano, jaké? Děkuji.

Dobry den, ma tato tlaciaren podavac, ktory posunie papier zo vstupneho do vystupneho podavaca bez ohybania? pripadne ake su ine podobne zariadenia (cena, funkcie), ktore to dokazu? staci A4 a CB, ale vacsi format alebo farba by boli tiez zaujimave. Vdaka

Dobrý den, jak velký toner obsahuje nová tiskárna ? Jde o plnohodnotný toner, nebo jde o "starter toner", který brzy dojde. Případně na kolik stran je toner v nové tiskárně?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli tato tiskárna zvládne tisk na tvrdý papír ( např. certifikátů atp). Popřípadě prosím o doporučení vhodné tiskárny. Děkuji za odpověď

dobry den, je tato tiskarna kompatibilni se systemem catalina?

Dobrý den, umožňuje tento model současné založení formátu A4 a A5? Případně, který model to umí. Děkuji

Dobry den, lze pripojit pod windows server essential 2016? Dekuji

12
Diskusia a poradňa k OKI MB472dnw
Príslušenstvo pre OKI MB472dnw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OKI MB472dnw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OKI MB472dnw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OKI MB472dnw. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OKI MB472dnw.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií