Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Olympus SP-100E black

Zobraziť katalóg
Olympus SP-100E black
4,7 6 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 16 Mpx, 50x zoom (24 -1200 mm), 3.0" LCD, Lí-Ión, Full HD video, funkcia panoráma, HDR, SD/SDHC/SDXC, face detection, magické filtre, histogram, mikro HDMI, USB, laserový zameriavač
Kód:  OL227g2 Produktové číslo:  V103070BE000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Olympus SP-100E black

Olympus SP-100E je štýlový a maximálne výkonný ultrazoom. Budete žasnúť nad špičkovou kvalitou fotiek, ktorá je zrejmá do tých najmenších detailov, a bohatým farebným podaním tohto kompaktného fotoaparátu. Olympus navyše prichádza s funkciou zameriavača Dot Sight, ktorý zariadi precízne zaostrenie na vzdialený aj pohybujúci sa objekt.

Vysoko citlivý obrazový snímač CMOS disponuje rozlíšením16 Mpx, aby ste zachytili všetko v tej najlepšej kvalite a nemali problém dôležité okamihy vytlačiť vo veľkom formáte. Automatické zaostrovanie sa postará o ostré fotografie plné tých najjemnejších detailov aj v situáciách, kedy je treba konať rýchlo. Ostrosť záberov garantuje aj technológia hybridnej päťosej stabilizácie obrazu. Kvalitný objektív s 50-násobným zoomom poskytne univerzálny rozsah úžitkových ohniskových vzdialeností, vďaka ktorým vás žiadna situácia neprekvapí.

Vyhotovnie videozáznamu je s fotoaparátom skutočne ľahké Olympus SP-100E - stlačením jediného tlačidla začnite nahrávať ľubovoľnú akciu. Video je zaznamenávané v špičkovej FullHD kvalite, takže neskoršie projekcie na monitore alebo TV obrazovke bude mať zaručene úspech. Svoje výtvory prehliadajte na 3-palcovom LCD displeji s päťstupňovou korekciou jasu pre lepšiu čitateľnosť v jasnom svetle. Narozdiel od bežných kompaktov môžete pri fotografovaní využiť elektronický hľadáčik.

Popustite uzdu fantázii a buďte kreatívni vďaka 17 scénickým režimom, ktoré vyberú optimálne nastavenie prístroja. Experimentujte s celým zástupom umeleckých filtrov ako napríklad PopArt, Zmäkčenie či Dramatický tón. Detekcia tvárí sa postará o zaostrenie tvárí na snímke a zachová optimálny jas. Funkcia vyváženia bielej ýchlo a účinne zaistí prirodzenú reprodukciu farieb, aby ste zachytili skutočnú atmosféru snímaného prostredia. Zaujme aj Supermakro režim s najkratšou zaostrovacou vzdialenosťou 1 cm pre detailné zábery z vašich fotografických výprav.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 666 s Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 666 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
29,4 s Hotovo!
Maximálne ISO
6 400 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
1 200 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2,9 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,5 Hotovo!
Optický zoom
50 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál, Krytka objektívu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky ultrazoomy
» Všetky profesionálne kompakty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rád bych si k fotoaparátu Olympus SP-100EE black koupil také náhradní akumulátor. Bylo by možné mi nějaký z vaší nabídky doporučit?

Diskusia a poradňa k Olympus SP-100E black
Príslušenstvo pre Olympus SP-100E black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus SP-100EE black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olympus SP-100E schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus SP-100E schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympus SP-100E fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií