Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Microsoft Windows Vista Ultimate CZ DVD

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows Vista Ultimate CZ DVD
Operačný systém (česká, Czech), SP1
Kód:  WZ024 Produktové číslo:  66R-02323 Stránky výrobcu
Microsoft Windows Vista Ultimate CZ DVD Predaj skončil

Microsoft Windows Vista Ultimate CZ DVD

Moderný operačný systém Microsoft Windows Vista v luxusnej Ultimate edícii Vám umožní veľmi efektívne a jednoducho pracovať so svojím počítačovým systémom.Windows Vista ponúka úplne nové možnosti vyhľadávania a usporiadanie informácií a práce s multimédiami.Dajú bez problémov vytvoriť multimediálne centrum s podporou televíznych kariet alebo promítáním DVD filmov.K tomu Vám pomôže špičkové užívateľské rozhranie a mnoho nových či vylepšených programov.Operačný systém garantuje vysoké zabezpečenia, ktoré ochráni Vaše informácie pred útokmi z internetu.Dokáže automaticky zistiť nedostatočné zabezpečenie a ponúkne kroky, ktoré chyby odstráni a zabránia zneužitiu informácií v počítači.Počítač je tak chránený proti vírusom, červom, spywaru a ďalšiemu potenciálne nechcenému softvéru.Spravovanie používateľských účtov je výrazne vylepšená, novo pribudla funkcia rodičovskej kontroly.

K dispozícii sú tiež nové verzie hojne využívaných programov pre prácu s internetom a multimédiami.Internet Explorer 7 okrem úplne nového dizajnu obsahuje vyspelejšie zabezpečovacie funkcie a uľahčuje každodennú prácu alebo prehliadanie internetových stránok.K dispozícii je napríklad plná podpora RSS kanálov.Nových funkcií i vzhľadu doznali i aplikácie Windows Media Player.V systéme nechýba aj hry, prepracovaný kalendár, program pre správu fotografií a videozáznamov či možnosť priameho napaľovania na DVD alebo CD rovnou z operačného systému.Pre administrátorov je pripravená široká škála diagnostických programov a vyspelá funkcia zálohovania.

Veľkých zmien dosiahlo samotné grafické spracovanie celého prostredia vďaka systému Aero.Tento systém plynule prispôsobuje užívateľské možnosti a vzhľad hardvérovým množnost počítača.Samozrejmosťou je už plná podpora transparentnosti, grafické náhľady do programov minimalizovanom na lište alebo nové funkcie Windows Flip a Windows Flip 3D.Tie umožňujú prepínať medzi otvorenými oknami pomocou 3D rozhrania alebo grafického zobrazenia okien pri stlačení klávesovej skratky ALT + TAB.Z hľadiska hardvéru ponúka systém plnú podporu dvojjadrových procesorov aj najmodernejších grafických kariet s podporou Microsoft DirectX 10.

Verzia Ultimate je určená pre podnikové aj domácich užívateľov.Dôraz je kladený na vylepšenú mobilitu, viac zábavy a silnejšie zabezpečenie.V tejto verzii nájdete kompletné multimediálne centrum s podporou HDTV, ľahšie možno vytvárať DVD filmy s vysokým rozlíšením.K dispozícii je aj technológia TabletPC podporujúca dotykové ovládanie.Táto verzia obsahuje technológiu Windows BitLocker Drive Encryption přinášející nové úrovne ochrany pred krádežou dôležitých obchodných dát doma, na cestách iv kancelárii.Táto verzia je dodávaná v kompletne českej lokalizácii na DVD nosiči.

Parametre a špecifikácie:

Verzia:
Microsoft Windows Vista Ultimate

Jazyková verzia:
Česká

Médium:
DVD

Minimálna konfigurácia:
Procesor:AMD alebo Intel s 800 MHz
Operačná pamäť:512 MB RAM
Grafická karta:s podporou DirectX 9.0
Pevný disk:kapacita 20 GB (min.15 GB voľného miesta)
Mechanika DVD-ROM

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Windows Vista Ultimate CZ DVD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows Vista Ultimate CZ DVD.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií