Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NEC AD-7633A černá slot-in

Zobraziť katalóg
NEC AD-7633A černá slot-in
DVD napaľovačka do notebooku SONY NEC Optiarc AD-7633 černá (black) - DVD±R 8x, DVD+R9 4x, DVD-R DL 4x, DVD±RW 6x,DVD-RAM 5x, do notebooku, SLOT-IN, LF
Kód:  GM839f Produktové číslo:  AD-7633A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NEC AD-7633A černá slot-in Predaj skončil

NEC AD-7633A černá slot-in

Interná DVD napaľovačka v tenkom SLIM prevedení sa SLOT-IN systémom.Mechanika je určená do notebookov a kompaktných PC.Oproti ostatným modelom disponuje technológiou LabelFlash.

Mechanika je vybavená slot-in systémom, ktorému chýba klasická výsuvná šachta, disk sa vsunieme priamo do štrbiny mechaniky.Na čelnej časti je len tlačidlo Eject a indikačné LED dióda.Chýba otvor pre núdzové vysunutie, preto sa odporúča striktne používať iba kompatibilné médiá.

Technológia LabelFlash umožňuje tlačiť na vrchnú stranu špeciálnych médií DVD.Média sú takmer identické ako obojstranné DVD, len jedna záznamová vrstva je nahradená vrstvou so špeciálnym farbivom určeným pre kreslenie.Na vrstvu určenú pre záznam dát je možné tlačiť tiež.Menší nevýhodou je, že CD a prepisovateľné médiá nie sú podporované.Technológia umožňuje vytvoriť 256 farebných odtieňov a vďaka tomu je potlač vysoko kvalitná.Väčšieho kontrastu je možné dosiahnuť opakovaným zápisom potlače.Výhodou je aj ochrana kresby pred odieraním a zničením vďaka ochrannej vrstve s hrúbkou 0,6 mm.K dispozícii sú tri rýchlosti zápisu, keď pri použití najrýchlejšieho vám postačí k vytvoreniu len necelých 7 minút a pri najkvalitnejším nastavenie je kresba hotová približne za 27 minút.

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosti zápisu:
8x DVD ± R, 8x DVD + RW, 6x DVD-RW, 4x DVD-R DL, 4x DVD + R9
5x DVD-RAM
24x CD-R, 24x CD-RW

Rýchlosť čítania:
8x DVD-ROM
24x CD-ROM

Prístupová doba:
DVD:190 ms
CD:190 ms

Rozhranie:
ATAPI (PIO Mode 4/Ultra DMA 33)

Kompatibilita médií:
DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, DVD + R DL, DVD-R DL, DVD-RAM, DVD-Video, CD-ROM, CD-ROM XA, CD-Audio , CD-Extra, CD-Text, CD-I Ready, CD-Bridge, Photo-CD, Video-CD, Hybrid-CD, LabelFlash

Metódy zápisu:
DAO (disc at once)
SAO (session at once)
TAO (track at once)
Multisession

Vyrovnávacia pamäť:
2 MB

Rozmery:
12,7 x 128 x 129 mm

Hmotnosť:
160 g

Dôležité upozornenie:
Pred zakúpením mechaniky odporúčame priniesť Váš notebook do nášho skladu na výdaj tovaru a nechať mechaniku otestovať.Vzhľadom k možnej nekompatibilite predídete zbytočnému vrátení tovaru.Kvôli celkovému množstvu ponúkaných notebookov aj mechanik nie sme schopní garantovať funkčnosť bez riadneho otestovanie.Služba "montáž / testovanie" je spoplatnená.

Napaľovačky podporujú aj nižšiu rýchlosť zápisu dát. V popise sa uvádza väčšinou iba maximálna možná rýchlosť.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NEC AD-7633A černá slot-in Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NEC AD-7633A černá slot-in. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NEC AD-7633A černá slot-in. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NEC AD-7633A černá slot-in. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NEC AD-7633A černá slot-in.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií