Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Oral-B Genius X Rose Gold s umelou inteligenciou Luxe edícia

Zobraziť katalóg
Oral-B Genius X Rose Gold s umelou inteligenciou Luxe edícia
4,7 3 hodnotení
Elektrická zubná kefka – oscilačno-rotačno-pulzačná technológia čistenia, 48000 pulzácií/min, 10500 oscilačno-rotačných pohybov/min, vizuálny senzor tlaku, mobilná aplikácia, Li-Ion batéria, časovač 4× 30 sekúnd, balenie obsahuje: 1× zubnú kefku, 4× náhradné hlavice Sensi UltraThin, 1× prémiové dizajnové nabíjacie cestovné puzdro, 1× nabíjaciu stanicu s umelou inteligenciou; guľatá kefkovitá hlavica, technológia detekcie polohy, technológia ochrany ďasien a senzor tlaku, duálne nabíjacie cestovné puzdro s luxusným dizajnom, 6 režimov čistenia vrátane režimu starostlivosti o ďasná, jemného a bieliaceho režimu a režimu čistenia jazyka
Kód:  GEXEK767 Produktové číslo:  4210201251767
Oral-B Genius X Rose Gold s umelou inteligenciou Luxe edícia Predaj skončil

Oral-B Genius X Rose Gold s umelou inteligenciou Luxe edícia

vypnuté

Bieli zuby už od 1. dňa

Čistiaca hlavica 3DWhite má leštiacu vložku, ktorá pomáha odstraňovať povrchové škvrny, takže vaše zuby budú belšie už od 1. dňa. V aplikácii Oral-B si tiež môžete nastaviť program bielenie, ktorý vám pomôže zlepšiť návyky v ústnej hygiene.

vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Funkcia detekcie polohy

Pokroková technológia detekcie polohy elektrickej zubnej kefky Genius X 20000N umožňuje VIDIEŤ, kde si čistíte zuby, a následne UPRAVIŤ svoju techniku čistenia, aby ste nikdy žiadne miesto nevynechali. Vždy tak budete VEDIEŤ, že máte špičkovo čistú ústnu dutinu. Zabudovaný 2-minútový časovač vám pomôže čistiť si zuby tú správnu dobu. Upozorní po vyčistení každej zóny ústnej dutiny.



vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Inteligentná zubná kefka

Elektrická zubná kefka Oral-B Genius X 20000N s technológiou Bluetooth zaisťuje prostredníctvom svojich programov sústredenú starostlivosť a dáva pokyny, ktoré môže upravovať váš zubný lekár. Stiahnite si do smartfónu aplikáciu Oral-B a použite technológiu Bluetooth, ktorá vám umožní získavať pri čistení spätnú väzbu v reálnom čase a zlepšovať si návyky.

vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dokonalé čistenie

Zdokonaľte si čistenie zubov s multifunkčným indikátorom SmartRing. Pri čistení je viditeľný z každého uhla a umožňuje pohodlne vidieť spätnú väzbu senzora tlaku, časovača a pripojenie cez Bluetooth. Prostredníctvom Oral-B aplikácie v smartfóne možno tiež naprogramovať jednu z 12 možných farieb, ktorú chcete, aby používal.




Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Rad
Oral B Genius Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
3 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jde na kartáčku vibrační režim zcela vypnout?

Diskusia a poradňa k Oral-B Genius X Rose Gold s umelou inteligenciou Luxe edícia
Príslušenstvo pre Oral-B Genius X Rose Gold s umelou inteligenciou Luxe edícia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Genius X Rose Gold s umělou inteligencí Luxe edice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Genius X Rosegold Luxus Edition mit künstlicher Intelligenz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Genius X Rosegold Luxus Edition mit künstlicher Intelligenz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Genius X Rose Gold Luxe kiadás mesterséges intelligenciával.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií