PET PET

Packard Bell iMedia S2883

Zobraziť katalóg
Packard Bell iMedia S2883
4,0 12 hodnotení
Počítač - Intel Celeron Quad Core J1900 Bay Trail, RAM 2GB, Intel HD Graphics, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, HDMI, VGA, USB klávesnica a myš, Windows 8.1 64bit with Bing (iMdS2883_WJ1900)
Kód:  NY321b3e Produktové číslo:  DT.U8EEC.003
Packard Bell iMedia S2883 Predaj skončil

Packard Bell iMedia S2883

Malý a dostatočne výkonný

Cenovo prívetivý multimediálny počítač Packard Bell iMedia S2883 je integrovaný do veľmi kompaktnej skrine, ktorá sa úplne bez problémov vojde aj do stiesnených priestorov. Napriek tomu si však zostava zachováva slušný výkon pre všetky druhy činností okrem hrania počítačových hier. Spoľahlivo zabezpečí okamžitú obsluhu kancelárskych aplikácií, internetových služieb aj špičkového HD videa. Počítač môžete začať používať ihneď po rozbalení, a to vďaka predinštalovanému operačnému systému Microsoft Windows 8.1, ktorý je veľmi intuitívny a určite prehĺbi vaše užívateľské zážitky.

Ponúkne všetko potrebné

Srdcom celého systému je úsporný štvorjadrový procesor Intel Celeron J1900 s architektúrou Bay Trail, ktorý beží až na frekvencii 2,41 GHz a zároveň má v sebe integrovaný grafický čip Intel HD Graphics. Pevný disk pojme 500 GB dát a na dobre prístupnom mieste sa nachádza aj čítačka pamäťových kariet. Prehrajte si vaše obľúbené filmy alebo zálohujte dáta cez optickú napaľovaciu jednotku, ktorá podporuje všetky bežné formáty DVD vrátane dvojvrstvového záznamu.

Bohatá konektorová výbava a set klávesnice s myšou

Nezabudlo sa ani na pripojenie do siete prostredníctvom kábla cez LAN port s rýchlosťou až 1 Gbps. Na rozšírenie externými perifériami sú k dispozícii 4 USB porty (2 vpredu a 2 vzadu). Tento počítač vám poskytne možnosť pripojenia zobrazovacieho zariadenia konektorom VGA či cez HDMI, ktoré je schopné okrem obrazu preniesť aj zvukovú stopu, a preto sa skvele hodí na prepojenie počítača s vašou LCD televíziou. Pribalený je aj štýlový USB set klávesnice s optickou myšou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den.zvládne tento počítač win10 ?budu potřebovat Upgrade?děkuji

dobry den, potrebuju kupit RAM pro tento pocitac, obednal jsem ho u vas ale neumim vybrat RAM. uvazuju o 16GB nebo o aspon 8 GB. muzete mi prosim s tym pomoct? dekuji predem!

Dobrý den. Sdělte mi prosím,zda má PC Packard Bell iMedia S2883 DT.U8EEC.003 ,který mám u vás objednaný,Wifi a Bluetooth.Někteří prodejci(Mall.cz) i stránky výrobce to uvádějí jako základní výbavu.Pokud to tak není,potřeboval bych doobjednat USB Wifi dongle.Děkuji za odpověď. Borský

Diskusia a poradňa k Packard Bell iMedia S2883
Príslušenstvo pre Packard Bell iMedia S2883
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Packard Bell iMedia S2883.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií