Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem

Zobraziť katalóg
Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem
4,5 82 hodnotení
Operačná pamäť 2x2GB, PC3-10600
Kód:  DP076b Produktové číslo:  PSD34G1333KH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem Predaj skončil

Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem

Výhodné balenie dvoch pamäťových modulov DDR3 s celkovou kapacitou 4 GB určené predovšetkým do moderných výkonných dosiek s podporou Dual Channel. Pamäte sú certifikované pre prácu pri frekvencii až 1333 MHz a podporujú časovanie CL9. Moduly majú dve samostatne adresovateľný oblasti (memory rank). Modelový rad Signature Line je zárukou vynikajúcej spoľahlivosti a výkonu. Pamäťový modul je vybavený vlastným chladičom zaisťujúce stabilnú prevádzku aj pri veľkom zaťažení. Modelový rad Signature Line je zárukou vynikajúcej spoľahlivosti a výkonu. Táto rada je vhodná predovšetkým pre herné alebo pracovné desktopové systémy. Každý modul je výrobcom starostlivo testovaný as doživotnou zárukou.

Nominálne pracovné napätie týchto pamäťových modulov je 1,5 V a maximálna teoretická priepustnosť dátová v single-channel režimu činí 8,5 GB/s, pri použití režimu dual-channel potom stúpa teoretická dátová priepustnosť až na 17 GB/s Oproti pamätiam typu DDR2 majú zníženú spotrebu a zároveň vyžarované teplo, väčšiu dátovú priepustnosť a dajú sa taktovat na vyššie frekvencie, čím sa rapídne zvýši ich výkon.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
DDR3

Kapacita:
2 x 2 GB

Maximálna pracovná frekvencia:
1333 MHz

Memory rank:
Dual rank

Napätie:
1,5 V

Certifikácia:
PC10600

Cas Latency:
9

  • Ak dokupujete operačné pamäte ako rozšírenie k už existujúcim, potom by mali mať rovnaké parametre – frekvenciu, latenciu, časovanie a kapacitu. V opačnom prípade nemusia fungovať správne.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
2 ks Hotovo!
Kit vhodný pre
Dual-channel Hotovo!

Určenie a typ

Určenie
Pre počítač Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Počet modulov v balení
2 ks Hotovo!
Kit vhodný pre
Dual-channel Hotovo!

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte
1 333 MHz Hotovo!
Časovanie
CL9 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Patriot 4GB KIT DDR3 1333MHz CL9 Signature Line s chladičem.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií