AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic LUMIX DMC-FZ72

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DMC-FZ72
4,8 34 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 16.1 Mpx, 60x zoom (ekvivalent 20-1200mm F2.8-5.9), 3 "LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD video, stabilizátor
Kód:  ON013dx Produktové číslo:  DMC-FZ72EP-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic LUMIX DMC-FZ72

Všestranné použitie

Digitálny fotoaparát Panasonic LUMIX DMC-FZ72EP-K je prvotriedny univerzál. Môžete fotiť z blízka iz naozajstné diaľky vďaka objektívu s širokým rozpätím ohniska 20 mm. Tým zachytíte približne o 140% širší uhol pohľadu v porovnaní s 24 mm oniskem.


Zároveň má 60násobný optický zoom pre zachytenie vzdialených objektov, zvierat či športových udalostí. Ak by vám to predsa bolo málo, možno dokúpiť objektív Tele Conversion Lens DMW-LT55 as kombináciou inteligentného zoomu zachytíte aj krátery na Mesiaci.

Účinná stabilizácia

Optický stabilizátor obrazu efektívne potláča vibrácie spôsobené chvením rúk. Uhlová šírka, ktorú vie model DMC-FZ72 kompenzovať, je v maxime o viac ako 200% širšie ako u predchádzajúceho DMC-FZ62, čo predstavuje efektivitu fotografovanie 1200mm teleobjektívom.

Navyše je 60x optický zoom so stabilizátorom k dispozícii aj pri zázname Full HD videí .

Rýchle snímanie

Nasnímajte radšej viac obrázkov a vyberte si až potom ten pravý. Vyspelým obrazový procesor Venus Engine prijme zo snímača plnú kvalitu obrazu 16 megapixelov s rýchlosťou až 9 snímok za sekundu. 

Vysnívanú kompozíciu ľahko zrealizujete cez 3-palcový displej alebo elektronickým hľadáčikom so zvýšeným počtom snímok na 60 fps pre minimalizáciu oneskorenia.

Full-HD záznam videa

Fotoaparát zvláda záznam videa v rozlíšenie 1920x1080 pixelov. Všetko čo natočíte uloží vo formáte AVCHD alebo MP4. Aby ste nezmeškali dôležité okamihy je na hornej strane zvláštne tlačidlo pre okamžité spustenie záznamu videa v priebehu vytváranie fotografií, bez akéhokoľvek ďalšieho nastavovania.

Kreatívne možnosti

Kreatívnych fotografov poteší celkom 15 rôznych režimov filtrov a prioritné programy P/A/S/M. Filtre sa pri použití ihneď aplikujú, aby ste videli, aký bude výsledný záber a môžete ich použiť aj pre záznam videa.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
58,8 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
9 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
20 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
1 200 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,9 Hotovo!
Optický zoom
60 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Vnútorná pamäť
200 MB (0,2 GB) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
400 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky ultrazoomy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vlastním Panasonic Lumix FZ 38.Uvažujem o kúpe FZ72.Potreboval by som vedieť rozmer vnúturného závitu na tele fotoaparátu a na tele výsuvného objektívu.Ide mi o možnosť použiť rôzne filtre,predsádky a pod. z FZ38. Ďakujem

Jak může tento foťák koupit 27 lidí když máte od listopadu 5.ks na cestě?

Dobrý den má tento fotoaparát vstup 3,5mm jack, pro nějáký mikrofon?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak jste spokojeni se zabudovaným mikrofonem? Díky za odpovědi

Dobrý den, po zapnutí fotoaparátu to v něm tak divne vrčí. Je to normální nebo se jedná o závadu? Je to slyšet i ve videu. Kolegyně ma stejný typ a chová se to uplně stejně. Děkuji za odpověď.

Jde připojit mikrofon na micro USB?

Dobrý den, můžu vycházet z toho že v balení tohoto fotoaparatu je vše co máte napsané ve standarním příslušenství. A nemusí se k tomu dokupovat extra objektiv. Děkuji M.Ř.

Je tento fotoaparát vhodný pre laika na tvorbu videí? Príp. aké sú lepšie fotoaparáty určené na tvorbu kvalitných videí?

Dobrý den, PROČ LŽETE LIDEM, ŽE "TENTO TÝDEN KOUPILO 11 LIDÍ", KDYŽ HO VÍCE JAK 3 MĚSÍCE NEMÁTE NA SKLADĚ??????????

Dobrý večer, za mě velké zklamání. Fotoaparát jsem objednala 26.11.2016, kde bylo uvedeno 5 ks na cestě. Promiňte, ale tohle je dost lhavé. První datum, kdy jsme mohli fotoaparát očekávat byl 31.1.2017, před dvěma dny změněno na březen..... To opravdu neznamená 5 ks na cestě ;). Doporučuji změnit na Dodání na dotaz. Takže z naší strany objednávka zrušena. Původně byl foťák naplánován jako vánoční dárek... To bychom se možná dočkali příští rok! Upřímně je mi líto, že jsme si neobjednali jinde. Nejspíš není vhodné do diskuze, nic méně nemohla jsem neokomentovat jednání Alzy jinak.

12
Diskusia a poradňa k Panasonic LUMIX DMC-FZ72
Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DMC-FZ72 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-FZ72. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-FZ72. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-FZ72. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic LUMIX DMC-FZ72.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií