PET AD homeoffice

Panasonic SC-ALL8EG-K čierny

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-ALL8EG-K čierny
3,7 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor HiFi systém pre viac miestností, 2.1ch, 2x20W + 40W subwoofer, Party Mode, Multi Zone, Qualcomm AllPlay, podpora Spotify, WiFi 5GHz/2.4GHz, LAN, Music Streaming App pre iOS/Android, možnosť montáže na stenu, čierna
Kód:  GZ309i4 Produktové číslo:  SC-ALL8EG-K Stránky výrobcu
Panasonic SC-ALL8EG-K čierny Predaj skončil

Panasonic SC-ALL8EG-K čierny

Bezdrôtový reproduktor Panasonic SC-ALL8EG-K prináša úchvatný zvuk a vytvorí štýlovú atmosféru na večierku, pikniku, ale aj pri pohodovom domácom počúvaní. Vďaka exkluzívnemu spracovanie skvele doplní každý moderný interiér. Päťpásmový systém v sebe zahŕňa párový reproduktor výškový a basový, ale navrch pridáva aj poriadne hutný subwoofer. Zvukový signál sa následne rozdelia do akustických pásiem od basov po výšky, aby každý reproduktor vytváral bohatý a čistejší zvuk. Kompaktná konštrukcia zaisťuje ľahkú prenosnosť a vďaka bezdrôtovej technológii odpadá nutnosť otravných káblov.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšíriteľný bezdrôtový systém pre viac miestností
  • Elegantné a flexibilné prevedenie
  • 2. generácia technológie LincsD-Amp
  • Jednoduché napojenie na webové streamovacie služby
  • Možnosť montáže na stenu

Váš hudobný všeumelec

Mocná funkcia AllPlay umožňuje jednoduchú konfiguráciu prehrávanie hudby vo viacerých miestnostiach a dokonca z viacerých digitálnych zdrojov hudby. Internetové rádiá, Spotify a podobné služby si teraz budete užívať v každom kúte svojho obydlia . Keď počúvate hudbu z chytrého zariadení do slúchadiel mimo domova, tak po návrate sa môžete okamžite prepnúť na bezdrôtový reproduktor priamo z obrazovky danej aplikácie. Ľahké a úplne návykové.

Výrobok je kompatibilný s funkciou WPS , Takže sa dá do Wi-Fi pripojiť jednoduchým stlačením tlačidla. Pre bezproblémový prístup k internetu sa navyše skvele hodí duálny Wi-Fi, v ktorej nehrozí zarušeniu prenosového pásma. Vo vybavenejších domácnostiach možno využiť aj klasický sieťový konektor pre zapojenie do drôtové počítačovej siete.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic SC-ALL8EG-K čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-ALL8EG-K černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-ALL8EG-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-ALL8EG-K schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-ALL8EG-K černý.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií