PET AD homeoffice

Panasonic SC-NA10EG-R červený

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-NA10EG-R červený
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor 2.0 ch, 10W, Bluetooth, NFC
Kód:  GZ309h1r Produktové číslo:  SC-NA10EG-R Stránky výrobcu
Panasonic SC-NA10EG-R červený Predaj skončil

Panasonic SC-NA10EG-R červený

Kompaktný a dokonale štýlový reproduktor Panasonic SC-NA10 je navrhnutý tak, aby bezdrôtovo prehrával vašu hudbu z telefónu, tabletu alebo notebooku, či už ste doma alebo na cestách. Reproduktor je vybavený technológiou Bluetooth pre bezdrôtové prehrávanie hudby priamo z chytrých zariadení. Pre uľahčenie podporuje tiež párovanie NFC - Stačí teda dotyk požadovaného zariadenia a spojenie je nadviazané automaticky. Okrem toho môžete využiť zabudovaný mikrofón pre komunikáciu hands-free. Integrovaná Li-ion batéria zaručí až 20 hodín nepretržitého počúvania hudby v móde LP, bez toho aby ste museli hľadať zdroj napájania. Reproduktor môžete tiež využiť ako dodatočný zdroj energie k vášmu šikovnému telefónu alebo tabletu. Stačí ho len zapojiť do USB portu reproduktora. Dodáva sa spoločne s červeným obalom, ktorý ho dostatočne ochráni pred poškodením, možno využiť ako praktický stojan.

Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Aplikácie Panasonic Music Streaming
Bluetooth Wireless Technology
aptXLow Latency
Pripojenie dotykom NFC
Hands-Free Speakerphone
Dobíjanie telefónu

Batérie:
Napájanie DC IN 12V, 3A; integrovanej batérie 7,4 V (Li-ion 1240mAh)
LP mód 20 h
Bežný mód 11 h
Doba nabíjania 3 h

Farba:
Červená

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic SC-NA10EG-R červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-NA10EG-R červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-NA10EG-R rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-NA10EG-R rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-NA10EG-R červený.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií