AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Parrot Rolling Spider White

Zobraziť katalóg
Parrot Rolling Spider White
3,0 1 hodnotení
Dron 4x vrtuľa/2x kolesá, vhodný pre let v exteriéri aj interiéri, ovládanie cez Bluetooth Smart (dosah až 20 m), určené pre Apple iPhone, iPod Touch, iPad s iOS 7.1 alebo telefóny/tablety so systémom Android podporujúce Bluetooth 4.0, odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  FTBA006 Produktové číslo:  PF723060

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot Rolling Spider White Predaj skončil

Parrot Rolling Spider White

 Parrot Rolling Spider vlastnosti
 Parrot Rolling Spider

Luxusne spracovaná lietajúca hračka

Drone Parrot Rolling Spider je luxusne spracovaná lietajúca hračka, ktorá poteší deti aj dospelých a je určená ako na lietanie v exteriéri, tak aj v interiéri. Táto kvadrokoptéra sa ovláda prostredníctvom mobilného telefónu s operačným systém iOS alebo Android. Parrot Rolling Spider komunikuje s vaším mobilným zariadením pomocou technológie Bluetooth. Vďaka tomu je zaručený spoľahlivý prenos signálu až na vzdialenosť 20 metrov. Pri výpadku signálu sa kvadrokoptéra stabilizuje a po pár sekundách sama pristane. Nechýba ani funkcia autopilota, ktorá vám pomôže pri začiatkoch lietania.

 Parrot Rolling Spider foto
 Parrot Rolling Spider

Kvalitné spracovanie

Kvalitná konštrukcia Parrot Rolling Spider zaisťuje jeho vynikajúce letové vlastnosti. Telo je vyrobené z vysoko kvalitného plastu a vrtuľa ponúka vysoký výkon. Vďaka tomu dokáže lietať maximálnou rýchlosťou až 18 km/h. Parrot Rolling Spider disponuje štvoricou motorov, ktoré zaisťujú ľahké ovládanie a udržujú túto kvadrikoptéru stále v stabilnej polohe, dokonca aj pri výpadku signálu Bluetooth. K tejto kvadrikoptére sa tiež dajú pripojiť dve veľké kolesá, s ktorými môžete jazdiť po podlahe, po stene alebo po strope. Nápadom sa medze nekladú.

 Parrot Rolling Spider foto
 Parrot Rolling Spider

Prepracované ovládanie

Ľahké a intuitívne ovládanie kvadrikoptéry Parrot Rolling Spider je zabezpečené pomocou aplikácie FreeFlight 3, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť v AppStore alebo na Google Play. Jedným kliknutím sa kvadrikoptéra Rolling Spider otočí o 360 stupňov a jednoduchým prejdením s ňou zatočíte o 90 alebo 180 stupňov. Vopred naprogramované akrobatické triky v aplikácii FreeFlight 3 zabavia každého. Rýchlo sa tak naučíte kľučkovať vo vzduchu a predvádzať akrobatické triky. Vďaka zabudovanej kamere môžete jednoducho zhotovovať fotografie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Parrot Rolling Spider White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Rolling Spider White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Rollspinne Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Rollspinne Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot Rolling Spider White.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií