Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Patriot Slate 128GB

Zobraziť katalóg
Patriot Slate 128GB
USB kľúč USB 2.0
Kód:  DP739c6 Produktové číslo:  PSF128GLSSUSB

Patriot Slate 128GB

Patriot Slate je veľkokapacitné a zároveň štýlový flash disk ponúkajúce kapacitu 128 GB . Je určený pre jednoduché prenášanie veľkých súborov s rôznymi formátmi. Disponuje rozhraním USB 2.0 a bleskovú prenosovou rýchlosťou. Preto je veľmi spoľahlivým pomocníkom na ukladanie aj nahrávanie dát. Flash disk je navyše plne kompatibilnými s operačnými systémami Windows ME až Windows 8, Linux 2.4 a vyššie, Mac OS 9, X až po novšie verzie. Stačí ho teda jednoducho odkryť, pripojiť k USB portu a pretiahnuť vybrané zložky či súbory.

Vďaka svojim kompaktným rozmerom môžete s flash diskom cestovať kamkoľvek a mať tak stále pri sebe potrebné dáta. Štýlové hliníkové puzdro navrhnuté v štýle mestského ruchu ho dokonale chráni pred poškodením a spoľahlivo vydrží nárazy vo vrecku alebo taške.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:

USB 2.0

Kapacita:
128 GB

Kompatibilné s:
Windows 8, 7, Vista, XP, 2000, ME
Linux 2.4 a vyššie verzie
Mac OS 9, X a vyššie verzie

Ďalšie vlastnosti:
Ľahké zapojenie
Pevné puzdro
Prenosný a ľahký

Materiál:
Hliník

Rozmery:
11,3 x 9,96 x 0,89 cm

Hmotnosť:
1,5 g

Farba:
Fialová

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Patriot Slate 128GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Patriot Slate 128GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Patriot Slate 128 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Patriot Slate 128 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Patriot Slate 128GB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií