Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ kancelář AP+ plus nový vizuál

Peach Home Office A4 Silver Line PL102

Zobraziť katalóg
Peach Home Office A4 Silver Line PL102
5 1 hodnotení
Laminovačka šírka štrbiny 230mm, fólie max. 80 mikrónov
Kód:  PX010d5 Produktové číslo:  510914

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Peach Home Office A4 Silver Line PL102 Predaj skončil

Peach Home Office A4 Silver Line PL102

Kancelársky laminátor pre fotografie alebo dokumenty formátu A4 . Má dva vyhrievané laminovacie valce s automaticky riadenou teplotou, ktoré dokážu pracovať s fóliou silnou 80 mikrónov a dokážu zalaminovať dokument o sile až 0,5 mm. Zahrievacia doba sa pohybuje okolo 1 minúty a rýchlosť laminácie je zhruba 60 cm za minútu. Prístroj má úplne nehlučný chod a veľmi jednoduché použitie - stačí zapnúť, nechať nahriať vykurovacie valce a potom len do vstupného otvoru postupne vkladať dokumenty v laminovacích vreckách.

Laminovanie je ideálny spôsob, ako ochrániť dokumenty a fotografie pred vlhkom, zašpinením, skrútením a ďalšími vplyvmi , Ktoré negatívne ovplyvňujú čitateľnosť a vzhľad. Dokument sa vloží do laminovacej kapsy - medzi dve vrstvy tenkej priehľadnej fólie, ktoré sa v laminátora tepelne spojí a bezpečne a spoľahlivo priľnú k dokumentu. Spoj je vlhkotesný a odolný, laminovaný dokument je pevný a nemožno ho ľahko ohnúť. Takto chránený dokument možno bezpečne vystaviť aj poveternostným vplyvom. Laminácia tak predstavuje perfektné a cenovo dostupné riešenie pre rôzne nápisy a informačné cedule, preukazy, doklady alebo dokumenty, ktoré chcete bezpečne v nemennom stave uchovať dlhú dobu, ako sú fotografie, diplomy, osvedčenia alebo certifikáty.

Parametre a špecifikácie:

Maximálna veľkosť dokumentu:
Formát: A4 a menšie
Šírka: max. 230 mm

Laminovacie fólie:
2x 80 mikrónov a slabšie

Rýchlosť laminácie:
60 cm/min

Zahrievacia doba:
1 min

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je obal nějak hodně pokozen

Dobry den, zkouseli ste nekdo laminovat na tomto laminatoru silnejsi folii nez je 80 micronu? Jaka byla kvalita spoje? Dekuji

Diskusia a poradňa k Peach Home Office A4 Silver Line PL102
Príslušenstvo pre Peach Home Office A4 Silver Line PL102 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peach Home Office A4 Silver Line PL102. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Peach Home Office A4 Silver Line PL102. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Peach Home Office A4 Silver Line PL102. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Peach Home Office A4 Silver Line PL102.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií