Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips O´NEILL Construct SHO7205BK

Zobraziť katalóg
Philips O´NEILL Construct SHO7205BK
Slúchadlá prenosná, mikrofón, 12-24000 Hz, 40mm meniče, citlivosť 105dB, kábel 1.2m
Kód:  JPI831g Produktové číslo:  SHO7205BK/10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips O´NEILL Construct SHO7205BK Predaj skončil

Philips O´NEILL Construct SHO7205BK

Odolná uzavreté slúchadlá s citlivým mikrofónom Philips O'NEILL SHO7205BK s flexibilnou nastaviteľnou čelenkou, ktoré padnú naozaj každému. Slúchadlá prináša úplne čistý a dynamický zvuk so silnými a hlbokými tónmi, bez výrazného rušenia od okolitého prostredia. Extra mäkké polstrovanie zaisťuje pohodlné nosenie, pri ktorom po chvíli zabudnete, že ich vôbec máte. Odolný kábel zase zmenšuje možnosť otravného zamotávaniu a Vy tak slúchadlá vytiahnete a pripravíte na použitie vo veľmi krátkom okamihu. Bezpečne snímateľné náušníky sa pri veľkom tlaku uvoľní a nijako sa nezničí (ako to možno poznáte u slúchadiel iných značiek), takže ich stačí opäť nasadiť a pokračovať v počúvaní kvalitnej hudby. Klasický 3,5 mm jack je navyše kompatibilný v podstate so všetkými dnešnými hudobnými zariadeniami, takže môžete slúchadlá nosiť stále pri sebe.

Parametre a špecifikácie:

Mód audio výstupu:
Stereo

Impedancia slúchadiel:
32 Ohmov

Citlivosť:
105 dB

Frekvenčný rozsah:
12 Hz - 24 kHz

Priemer reproduktora:
40 mm

Maximálny príkon:
50 mW

Typ konektora:
Jack 3,5 mm

Dĺžka kábla:
1,2 m

Farebné prevedenie:
Čierna a červená

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips O´NEILL Construct SHO7205BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips O´NEILL Construct SHO7205BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips O´NEILL Construct SHO7205BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips O´NEILL Construct SHO7205BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips O´NEILL Construct SHO7205BK.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií