AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips O'NEILL Snug SHO8802

Zobraziť katalóg
Philips O'NEILL Snug SHO8802
Slúchadlá prenosná, 15-24000 Hz, 40mm meniče, výkonné basy, odolný textilný kábel sťažujúce zamotania, mäkké polstrovanie Deluxe, citlivosť 107dB, impedancia 32Ohm, farba fialová
Kód:  JPI831b Produktové číslo:  SHO8802/10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips O'NEILL Snug SHO8802 Predaj skončil

Philips O'NEILL Snug SHO8802

Slúchadlá Philips O'Neill Snug sú perfektným príslušenstvom pre všetkých snowboardistov a lyžiarov.Vďaka systému sklopitelných mušlí je ľahko zložíte, prihodíte do batohu a kamkoľvek prenesiete.Skvelý zvuk s hutným basy vám sprostredkujú pomocou 40 milimetrov veľkých dynamických meničov.Pri počúvaní iste oceníte mäkké polstrovanie mušlí, ktoré umožňuje dlhodobé nosenie bez akéhokoľvek otlačeniu či nepohodlie.Slúchadlový oblúk naviac ľahko nastavíte tak, aby bez problémov padol akejkoľvek hlave.

Vďaka káblu opletenému odolnou textíliou sťažujúci zamotania a zosilneným konektorom vydrží O'Neill Snug bez problémov namáhania počas aktívneho športovania.Podobne ako pri lyžiarskom viazania sa kábel pri zachytení rýchlo uvoľní od hlavového oblúka a nehrozí tak riziko jeho odtrhnutiu.Následne ho stačí pripojiť späť a opäť sa môžete tešiť z hudby.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Frekvenčný rozsah:15 - 24 000 Hz
Impedancia:32 Ohm
Maximálny príkon:100 mW
Citlivosť:107 dB

Ostatné:
Magnety:neodym
Membrána:Mylarová kopula
Vinutie reproduktora:CCAW
Priemer meniča:40 mm

Kábel:
Materiál:bezkyslíkatá meď s vonkajším opletením
Dĺžka:1,2 m, asymetrický (jednostranný)
Konektor:3,5 mm, pozlátený (24 karátov)

Prevedenie:
Farba:fialová
Akustický systém:uzavretý
Hmotnosť:148 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips O'NEILL Snug SHO8802 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips O´NEILL Snug SHO8802. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips O´NEILL Snug SHO8802. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips O´NEILL Snug SHO8802. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips O´NEILL Snug SHO8802.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií