AP+ nový vizuál Aplikace

Philips SHE8000WT biela

Zobraziť katalóg
Philips SHE8000WT biela
4,0 6 hodnotení
Slúchadlá špunty do uší, frekvenčný rozsah 10-23500Hz, impedancia 16Ohm, citlivosť 100dB, kábel 1.2m, 3 veľkosti silikónových štupľov
Kód:  JPI801t1 Produktové číslo:  SHE8000WT/10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHE8000WT biela

Hi-Fi slúchadlá Philips SHE8000WT sú vybavené mimoriadne kvalitnými reproduktormi s krištáľovo čistou reprodukciou. Obsahujú otvory so systémom Turbo Bass , Ktoré umožňujú pohyb vzduchu a vďaka tomu zaručujú výrazné zosilnenie basovej zložky. Tento model sa pýši miernym 15stupňovým naklonením, vychádzajúcim z anatómie ľudského ucha . Uvedený systém vytvára prirodzené uchytenie slúchadiel, a zaručuje tak vynikajúci komfort. Slúchadlá navyše významne eliminujú hluk okolitého prostredia a zároveň ponúkajú špičkovo kvalitný zvuk aj pri nízkej hlasitosti. S tým súvisí aj dlhšiu životnosť batérií.

Mäkký materiál Flexi-Grip , Ktorom sa nachádza telo, vylepšuje celkový výkon a predlžuje životnosť slúchadiel. Chráni pripojenie káblov ku slúchadlám pred poškodením v miestach, kde dochádza k častým záhybom korpusu slúchadiel pri opakovanom kontakte s prstami používateľa pri usadiť sa a skladaní slúchadiel. Iste oceníte aj praktický sklzový zámok eliminujúce riziko zamotania káblov. Rovnako ako mimoriadne jemné silikónové nástavce v 3 veľkostiach , Ktoré držia pohodlne v ušiach, a zároveň skvele utlmia nežiaduce šum.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:

Frekvenčný rozsah: 10 - 23 500 Hz
Impedancia: 16 Ohm
Citlivosť: 100 dB
Maximálny príkon: 15 mW

Menič:
Akustický systém: uzavretý
Magnet: neodym
Membrána: Mylar
Priemer reproduktora: 10 mm
Cievka reproduktora (voice coil): CCAW

Kábel:
Typ: OFC (bezkyslíkatá meď)
Pripojenie: obojstranné (symetrické)
Dĺžka: 1,2 m
Konektor: 3,5 mm, pozlátený

Hmotnosť:
10 g

Príslušenstvo:
3 veľkosti silikónových štupľov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHE8000WT biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHE8000WT bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHE8000WT weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHE8000WT weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHE8000WT bílá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií