Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Gembird CCC-PSU8x

Zobraziť katalóg
Gembird CCC-PSU8x
Zdroj 650W, aktivní PFC/P4, 2x tichý ventilátor, SATA konektor
Kód:  UD947 Produktové číslo:  CCC-PSU8X Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gembird CCC-PSU8x Predaj skončil

Gembird CCC-PSU8x

Výkonný napájací zdroj, určený pre najnáročnejšie domáce počítače.Pre svojí stabilitu je vhodný aj pre přetaktované systémy.Vyznačuje sa dvoma tichými větráky, výkonom 650 wattov a samozrejmosťou je aj ochrana proti skratu a preťaženia.Spĺňa normu nízkeho spätného harmonického vyžarovania do siete PFC povinnou v EÚ a je vhodný aj pre systémy s procesorom Pentium 4.

Parametre a špecifikácie:
Výkon:650 W
Formát napájanie:ATX 2.2
Chladenie:2x 70 mm vetrák
Rozmery:88 x 150 x 165 mm (vrátane zadného vetráku)
Konektory:1x ATX, 1x 12V P4, 5x HDD, 2x FDD, 1x Serial ATA, 1x PCI Express
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gembird CCC-PSU8x Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gembird CCC-PSU8x . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gembird CCC-PSU8x . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gembird CCC-PSU8x . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gembird CCC-PSU8x .
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií