AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Powerball 250Hz Autostart

Zobraziť katalóg
Powerball 250Hz Autostart
4,5 44 hodnotení
- odporúčaný vek od 12 rokov
Kód:  ZP008

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Powerball 250Hz Autostart Predaj skončil

Powerball 250Hz Autostart

Nový model unikátneho posilňovacieho, relaxačného a zábavného zariadenia - ruční gyroskop, ktorý dokáže ľahko trénovať svaly celej Vašej paže rovnako ako sada činiek. Zariadenie veľkosti tenisovej loptičky obsahuje v sebe zotrvačník zavesený v dvoch osiach, ktorý možno urýchľovať a udržiavať v chode len krúživými pohybmi zápästia alebo celé paže.

Výhody nového modelu:
Spoločnosť Nanosecond, tvorca Powerball, hľadala už od roku 2006 spôsob, ako uľahčiť štart Powerballu. Súčasný princíp bol vyvinutý už pred niekoľkými rokmi, ale uvedenie novinky prekážalo testovanie a vylepšovanie. Konečne sme sa dočkali.

Hlavne pre začiatočníkov a pre ženy bráni v efektívnom používaní Powerball náročné štartovaní štartovacou šnúrou. Skúsení používatelia síce vie štartovať prstom, ale aj to nie vždy stopercentne. Nový model umožňuje štartovanie bez námahy na princípe zotrvačníka.

Posilňovanie:
Powerball predstavuje ideálne zariadenie pre posilňovanie svalov paží - pri miernej zmene cvičení možno ľahko trénovať ako zápästie, tak aj svaly prstov, predlaktia, biceps, triceps i rameno. Powerball dokáže nahradiť sadu činiek s hmotnosťou od 0,5 kg až do 18 kg. Vďaka svojej všestrannosti je tak ideálny pre všetky športy, pri ktorých sú dôležité svaly ramien a rúk, ako je horolezectvo, volejbal, hokej, cyklistika, golf, tenis, veslovanie alebo aj hra na klávesové a strunové hudobné nástroje.

Relaxácia a uvoľnenie:
Pomocou Powerballu možno tiež ľahko relaxovať svaly zápästia napr.po dlhej práci s počítačom. Výrazne tak znižuje riziko zápalov šliach a predchádza syndrómu karpálneho tunela. Je tiež vhodný pre rýchle rozhýbanie a zahraní svalov pred športovaním, ťažkou prácou a podobne.

Rehabilitácia:
Cvičenie s Powerball pomáha zlepšovať pohyblivosť a koordináciu zápästia a ramena, možno teda úspešne používať pri rehabilitácii po úraze alebo zlomeninách horných končatín alebo prstov. Ľahko tak možno vrátiť svalom a kĺbom ruky potrebnú pohyblivosť. Ľahké pohyby rotora pomáhajú aj pri liečení syndrómu karpálneho tunela.

Zábava:
S Powerball možno jednoduchú súťaženia a organizovať preteky s priateľmi. K základnému modelu je možné dokúpiť počítač otáčok, silových indexov a rýchlosti otáčania. Pre majú počítač už v základnej výbave. Modely Neon obsahujú podsvietenie, ktorého intenzita je úmerná rýchlosti otáčania a najvyšší model Techno ponúka bežiaci text priamo na rotora s odpočtom maximálnych otáčok.

Celý Powerball je veľmi kompaktný a ľahko prenosný, možno ho tak mať všade so sebou a posilňovať prakticky neustále v každej voľnej chvíli - pri čakaní vo fronte, počas cesty vlakom, školské prestávky, cestou na obed a podobne. Presné a precízne prevedenie z kvalitného materiálu zaručuje veľmi dlhú životnosť a bezproblémovú funkčnosť. Navrhnutý rotor sa vyznačuje veľmi plynulým pohybom bez "hádzania", takže je cvičení plynulé a nedochádza k nadmernému namáhaniu kĺbov.

Ďalšie informácie a zaujímavé odkazy:
Prezentačné video Powerball: tu

Parametre a špecifikácie:
Model: 250 Hz
Maximálne otáčky: 15000 ot/min
Silový odpor: až 18 kg
Rozmery: priemer 65 mm

Obsah balenia:
Powerball
Český návod

Upozornenie: Powerball pracuje na princípe presne nastaveného trenie medzi vnútorným rotorom a vnútorné stenou vonkajšieho plášťa. Pri údržbe a čistenie preto nemožno použiť žiadne mazadlo! Premazaním vnútorných častí sa funkčnosť Powerball zničí.



Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Powerball 250Hz Autostart Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Powerball 250Hz Autostart. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Powerball 250Hz Autostart.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií