Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PRESTIGIO 2.5" Data Racer II 640GB červeno-karbonový

Zobraziť katalóg
PRESTIGIO 2.5" Data Racer II 640GB červeno-karbonový
Externí disk (red-carbon),eSATA, USB 3.0, zdarma Licence AVG Internet Security na 1 rok
Kód:  DX101d3 Produktové číslo:  PDR2URD640A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PRESTIGIO 2.5" Data Racer II 640GB červeno-karbonový Predaj skončil

PRESTIGIO 2.5" Data Racer II 640GB červeno-karbonový

Zmenšený, atraktivně zpracovaný a rychlý externí disk se sportovním designem a moderním rozhraním USB 3.0 pro vysokorychlostní přenos dat i napájení. Navíc s tímto diskem obdržíte licenci pro používání bezpečnostního softwaru AVG Internet Security na 1 rok. Rychlost rotace tohoto disku je 5400 otáček za minutu pro rychlý přístup k datům, kterých je možno uložit až 640 GB. Zařízení obsahuje notebookový pevný disk formátu 2,5" a představuje tak ideální řešení pro snadné a pohodlné zálohování z více počítačů nebo přenos dat. Výhodou je také Turbo mód, který přináší až o 25% rychlejší zápis na  disk. Nechybí ani stylové přepravní pouzdro.

Parametry a specifikace:

Pevný disk:
Formát: 2,5"
Kapacita: 640 GB

Rychlost otáčení:
5400 ot./min.

Rozhraní:
1x USB 3.0 (kompatibilní USB 2.0/1.1)

Barevné provedení:
Červeno-karbonový

Software:
AVG Internet Security (na 1 rok)

Rozměry:
134 x 82 x 18 mm

Hmotnost:
260 g

Parametre a špecifikácia

Použitie
Externý Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PRESTIGIO 2.5" Data Racer II 640GB červeno-karbonový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PRESTIGIO 2.5" Data Racer II 640GB červeno-karbonový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PRESTIGIO 2.5" Data Racer II 640GB červeno-karbonový. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PRESTIGIO 2.5" Data Racer II 640GB červeno-karbonový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PRESTIGIO 2.5" Data Racer II 640GB červeno-karbonový.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií