Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PRESTIGIO Libretto PER3052B černý CZ

Zobraziť katalóg
PRESTIGIO Libretto PER3052B černý CZ
Elektronická čtečka knih - ebook reader, 5" TFT displej, 800x480dpi, české menu, přehrávač AVI, MP4, WMA, MP3, 3.5mm jack, Li-Ion 1800mAh, USB
Kód:  DX260b Produktové číslo:  PER3052B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PRESTIGIO Libretto PER3052B černý CZ Predaj skončil

PRESTIGIO Libretto PER3052B černý CZ

Multifunkční elektronická čtečka knih, do které si můžete uschovat nejen kvanta elektronických knižních titulů, ale prakticky všechnu multimediální zábavu. Je tak vynikajícím řešení pro každodenní cestování např. autobusem do školy, které můžete využít k začtení do vaší oblíbené literatury nebo k nastudování výukových materiálů. Naopak při cestě ze školy čtečku znovu použijete pro zpříjemnění cesty poslechem hudby či sledováním videa. Díky Li-Pol baterii s dlouhou životností budete moci tento cyklus opakovat několik dní bez dobíjení.

Barevný 5palcový displej LCD TFT poskytne dostatek prostoru pro čtení knih a dokumentů ve formátech TXT a PDF, ale i pro prohlížení JPEG a BMP fotografií. Nechybí podpora přehrávání hudebních souborů a to hned v několika formátech jako je MP3, WMA, WAV nebo bezeztrátový FLAC. Význačným rysem tohoto modelu je podpora i video souborů. Na čtečce si tak můžete přehrávat své oblíbené filmy nebo seriály v široké škále podporovaných formátu včetně populárního AVI nebo modernějšího MP4. Pro ukládání uvedeného multimediálního obsahu poslouží interní 2GB paměť, kterou si můžete snadno rozšířit až na 18 GB dokoupením paměťové karty SDHC. Softwarově čtečku vybavil operační systém Linux s menu kompletně v češtině. Rozhraní čtečky nabídne 3,5mm jack pro připojení dodávaných sluchátek a mikro USB 2.0 konektor pro připojení k počítači.

Parametre a špecifikácia

Technológia displeja
LCD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
5" (12,7 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
VGA 800 × 480 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, EPUB, FB2, HTML, TXT, PDB Hotovo!

Displej

Technológia displeja
LCD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
5" (12,7 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
VGA 800 × 480 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, EPUB, FB2, HTML, TXT, PDB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Prehrávanie hudby, Prehrávanie videa, Prehliadač obrázkov Hotovo!

Komunikácia a porty

Konektory
Mini USB Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Čierna Hotovo!
Šírka
145 mm (14,5 cm) Hotovo!
Výška
191 mm (19,1 cm) Hotovo!
Hĺbka
33 mm (3,3 cm) Hotovo!
Hmotnosť
266 g Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PRESTIGIO Libretto PER3052B černý CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PRESTIGIO Libretto PER3052B černý CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PRESTIGIO Libretto PER3052B černý CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PRESTIGIO Libretto PER3052B černý CZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PRESTIGIO Libretto PER3052B černý CZ.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií