AD homeoffice PET

Prestigio Multipad PMP3670B černý

Zobraziť katalóg
Prestigio Multipad PMP3670B černý
3,6 23 hodnotení
Tablet - Arm Cortex A13 1GHz, dotykové 7 "LCD, 800x480, RAM 512MB DDR3, interná pamäť 4GB, microSDHC, micro USB, webkamera, Gravitačné senzor, Google Android 4.1
Kód:  DX276k3 Produktové číslo:  PMP3670B_BK Stránky výrobcu
Prestigio Multipad PMP3670B černý Predaj skončil

Prestigio Multipad PMP3670B černý

Tablet Prestigio za príťažlivú cenu ponúka zaujímavú výbavu v úhľadnom tele s hrúbkou 10,7 mm! Tablet je v 7 "formáte displeja, a vďaka tomuto formátu sa tiež môže pochváliť príjemnou hmotnosťou iba 305 g! Je teda vynikajúcim nástrojom pre užívateľov tráviaci veľa času na cestách, kde poskytne všestranný multimediálny prehrávač, čítačku dokumentov všetkého druhu, herné zábavu a komfortné internetový prístup s mnohými službami vrátane mailov, sociálnych sietí, videokomunikácia a mnohé ďalšie.

Internetové aplikácie a prehľadný internetový prehliadač pripojíte k internetu cez rýchle WiFi. Poskytne tiež pohodlné videohovory cez integrovanú webkameru. Tablet má zabudovanú pamäť o veľkosti 4 GB. Pre ďalšie ukladanie dát poslúži čítačka pamäťových kariet Micro SDHC do veľkosti 32 GB, Takže môžete mať vždy k dispozícii solídny zásobu najrôznejších dát. Vynikajúci možnosťou je aj micro USB s funkciou OTG. Dodávanú káblovú redukciou pripojíte najrôznejšie príslušenstvo vrátane flashdiskov a 3G modemov.

O multimediálny výkon sa stará procesor A13 Cortex A8 a pamäť DDR3 s kapacitou 512 MB. Spolu s operačným systémom Google Android 4.1 vám poskytne plne prispôsobiteľné prostredie s možnosťou obohatenia o ďalšie žiadané aplikácie v obchode Goole Play. Nájdete tam tisíce praktických aplikácií, osobité prispôsobenia a nápadité hry, či už platené, tak aj mnohé zadarmo.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio Multipad PMP3670B černý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Multipad PMP3670B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Multipad PMP3670B černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Multipad PMP3670B černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Multipad PMP3670B černý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií