PET PET

Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD
4,0 24 hodnotení
Tablet - Arm Cortex A9 Rockchip RK3188 1.6 GHz Quad-Core, dotykové 9.7" IPS LED 2048x1536, RAM 2GB DDR3, interná pamäť 8GB, WiFi, BT 4.0, MicroSDHC, microUSB, 2x webkamera, miniHDMI, batéria 8000mAh, Google Android 4.2
Kód:  DX276r42 Produktové číslo:  PMP5297C_QUAD Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD Predaj skončil

Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD

Nápadne tenký, cenovo dostupný a napriek tomu nadmieru výkonný tablet Prestigio. Poskytuje kompletný internetový i multimediálny servis a funkcie, ktoré by používateľ mohol potrebovať na cestách. Jeho stredobodom je 4jádrový procesor s 2GB operačnej pamäte a 4jádrová grafika. Displej je extra jemný panel IPS, čo prinesie špičkové zobrazenie s živými farbami a úžasnou ostrosťou. K tomu bude obraz viditeľný bez skreslenia aj pri pohľade z boku. Naplno si tak užijete všetok obsah kdekoľvek.

Tento obsah uložíte do pamäte veľkosti 8 GB. Prípadne možno priestor obohatiť pamäťovou kartou Micro SD, takže si so sebou vezmete celé zbierky hudby, ale aj videí. Výhodou tohto tabletu je aj micro USB host konektor, s ktorým cez dodaný kábel pripojíte aj flashdisky, externé disky, myši, klávesnice, ale aj 3G modem. Vďaka Mini HDMI prenesiete obraz v bezchybnej kvalite aj do vašej televízie, čím dokáže zastúpiť multimediálny prehrávač.

Navyše operačný systém Google Android 4.2 poskytne plne prispôsobiteľné prostredie s obchodom Google Play, kde nájdete ďalšie žiadané aplikácie. Aplikácií je naozaj veľké množstvo, a tak nechýba k stiahnutiu kancelársky softvér, multimediálne prehrávače, ale aj hry. Vo výbave nájdeme G-Sensor, kameru z oboch strán a pre pripojenie do siete internet je zabudovaná bezdrôtová karta WiFi podporujúca moderné protokoly rýchlej komunikácii.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné vidět před zakoupením inzerovaný již použitý tablet Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD. Opravdu není možné jej předem vidět? Děkuji Hercíková

Dobrý den, potřeboval bych poradit s koupí síťového zdroje pro Prestigio Multipad 4 Quantum 9.7. Originál jsem ztratil a nepodařilo se mi nikde dohledat základní parametry tohoto zdroje - velikost konektoru, výstupní proud a napětí. Pokud mi i doporučíte konkrétní produkt, bude to pro mě jednodušší. Předem díky Petr Kočí

Diskusia a poradňa k Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií