AD homeoffice PET

Prestigio MultiPad Rider 7.0 3G šedý

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad Rider 7.0 3G šedý
5 2 hodnotení
Tablet MediaTek MT8312 Dual-Core 1.3GHz, dotykový 7.0 "1024x600, 1GB RAM, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, WiFi, 3G modem, funkcie telefónu (volanie, SMS, MMS), Bluetooth 4.0, GPS, kamera 0.3MPx, microUSB OTG , batéria 3500 mAh, Google Android 4.2
Kód:  DX271b Produktové číslo:  PMP3007C3G Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad Rider 7.0 3G šedý Predaj skončil

Prestigio MultiPad Rider 7.0 3G šedý

S Prestigio MultiPad Rider 7.0 3G si užijete všetky krásy digitálneho sveta na jedinom zariadení, ktoré sa stane spoločníkom vášho dynamického životného štýlu. Kompaktné rozmery a 7" veľký displej dovolia nosiť tablet kamkoľvek a zároveň pohodlne prehrávať filmy pri ceste vlakom, čítať knihy v kaviarni, prezerať fotky u kamarátov alebo napríklad on-line nakupovať doma na gauči. Vysoké rozlíšenie 1024 x 600 pixelov zaistí jemný a krištáľovo jasný obraz.

Operačný systém Android 4,2 Jelly Bean poháňa dvojjadrový procesor MediaTek MT8312 bežiaci na frekvencii 1,3 GHz, ktorému asistuje 1 GB operačnej pamäte. Aplikácie a súbory uložíte do vnútornej pamäte o veľkosti 8 GB, ktorú možno rozšíriť o microSD kartu veľkosti až 32GB. Na cestách vás bude navádzať MultiPad Rider vďaka jeho vstavanému GPS prijímaču. Konektivita je pri toho modele naozaj veľkolepá. Doma využijete skôr WiFi pripojenie a na cestách sa môžete pripojiť pomocou 3G modemu podporujúceho rýchlosť až 21Mbps pre download a až 5.76Mbps pre upload. Samozrejme nechýba ani Bluetooth pre rýchlu výmenu dát medzi zariadeniami a webkamera na videohovory cez Skype. Po vložení simkarty dostane tablet schopnosti inteligentého telefónu a vybavenie dôležitého hovoru nebude žiadny problém.

Kapacita batérie 4000mAh poskytne dlhú výdrž tabletu na jedno nabitie. Aj napriek vysokej kapacite batérie si tablet zachoval štíhly vzhľad a nízku hmotnosť. Dodaný OTG kábel ponúka možnosť pripojenia flashdisku a iných USB zariadení.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tablet prestigio rider 3g je nepouzivatelny,zapne sa sistem nabotuje a dalej sa neda pracovat,pre neustale naskakujuce hlasky sistemu

Diskusia a poradňa k Prestigio MultiPad Rider 7.0 3G šedý
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad Rider 7.0 3G šedý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad Rider 7.0 3G šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 7.0 3G Reiter grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad 7.0 3G Reiter grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPad Rider 7.0 3G šedý.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií