Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Prestigio MultiPad Wize 5002 čierny

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad Wize 5002 čierny
4,6 19 hodnotení
Tablet MediaTek MT8127 Quad-Core 1.3GHz, dotykový 10.1" 1280x800 IPS, 1GB RAM, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 0.3Mpx a 2Mpx, microUSB, batéria 7000 mAh, Google Android 4.4
Kód:  PSGT0502 Produktové číslo:  PMT5002_WI_C_BK Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad Wize 5002 čierny Predaj skončil

Prestigio MultiPad Wize 5002 čierny

Zábava pre celú rodinu

Prineste niečo nové do svojho života. Nový 10.1 palcový tablet Prestigio Wize 5002 3G je to pravé pre vás.

Prestigio MultiPad Wize 5002

Rozlišení

Úžasný obraz

Užite si mimoriadne ostrý obraz na 10.1" IPS displeji s vysokým rozlíšením 1280 x 800px a s vynikajúcim pomerom kontrastu a jasnými farbami. Vychutnajte si filmy, hry, nakupujte online, ukážte svoje prezentácie alebo čítajte svoje knihy.


Vysoký výkon

Dosiahnite najvyššiu rýchlosť s procesorom Quad Core ARM Cortex A7 taktovaným na 1.3GHz s chipsetom MediaTek MT8187. Užite si rýchlejšie načítanie webových stránok, vyšší výkon aj pri náročnejších aplikáciách, multitasking a vysoko kvalitný herný zážitok pri nižšej spotrebe energie. Kombinuje grafickú kartu Mali450MP4 a 1GB RAM, presvedčí tak o multimediálnych vlastnostiach a poskytne vysoko kvalitný herný zážitok.

Výkon

Aplikace

Veľa užitočných aplikácií

Vychutnajte si všetky výhody zariadenia so systémom Android. Prestigio MultiPad prichádza tiež s množstvom užitočných aplikácií. Prestigio MultiStore ponúka veľa aplikácií zadarmo alebo špeciálne ponuky. Môžete tiež sťahovať z viac než 1,000,000 aplikácií na Google Play.


Priestor pre vašu zábavu

Pre všetky svoje multimediálne súbory využite 8 GB vnútornej pamäte, ktorú možno rozšíriť až 32 GB pamäťovou kartou. Môžete tiež ľahko pripojiť svoje USB. S Prestigio MultiCloud dostanete 200 GB úložného priestoru cloud dostupného kdekoľvek a kedykoľvek.

Paměť telefonu

Webkamera

S priateľmi stále v kontakte

Zostaňte v kontakte so svojimi priateľmi, rodinou aj obchodnými partnermi vďaka prednej webovej kamere na videohovory. Snímajte fotografie a nahrávajte videá svojich jedinečných okamihov pomocou zadného fotoaparátu s rozlíšením 2Mpx a jednoducho ich zdieľajte na svojich sociálnych sieťach.


Bezdrôtové pripojenie

Vďaka technológii Bluetooth môžete ľahko vymieňať svoje dáta s ostatnými, alebo pripojte bezdrôtové zariadenia ako slúchadlá alebo reproduktory a vychutnajte si zážitok zo svojej hudby a obsahu na cestách či v pohodlí vášho domova.

Bluetooth

GPS

Asistent na cestách

Vezmite si MultiPad so sebou na cestu a vďaka vstavanému GPS prijímaču ho použite napríklad ako GPS navigátor. Je tiež vybavený vstavaným FM rádiom, takže si môžete vypočuť svoje obľúbené rozhlasové stanice, nech už ste kdekoľvek, a vaša cesta bude ešte príjemnejšia.


Skvelé pripojenie

Vysokorýchlostný Wi-Fi mobilný internet vám poskytne rýchly prístup k všetkým veciam, ktoré sa vám páčia. Či už sú to futbalové výsledky, kuchárske recepty, online nakupovanie alebo napríklad rezervácie ubytovania.

Wi-Fi

Výdrž baterie

Dlhá výdrž batérie

Výkonná batéria 7000mAh teraz vydrží pracovať dlhšie s možnosťou dobíjania cez micro USB port a poskytne vám tak extra mobilitu.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad Wize 5002 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad Wize 5002 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Wize 5002 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Wize 5002 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPad Wize 5002 černý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií