Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Prestigio MultiPhone 3450 DUO čierny

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 3450 DUO čierny
4,0 18 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 4.5" 854x480 IPS, procesor Quad-Core 1.3GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, microSD až 32GB, 2x fotoaparát 0.3Mpx a 8 Mpx, GPS, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, micro USB, Li-pol 1730 mAh , Android 4.4
Kód:  DX221d1 Produktové číslo:  PSP3450DUOBLACK Stránky výrobcu

Prestigio MultiPhone 3450 DUO čierny

 Prestigio MultiPhone 8400 DUO
 Krásny obraz

Obraz s IPS technológiou

Zariadenie ponúka uhlopriečku 4,5" s IPS panelom a ponúka tak krištáľovo čisté a jasné zobrazenie obsahu. Disponuje rozlíšením 854 x 480, ktoré vás očarí krásnym podaním farieb a skvelou čitateľnosťou na slnku.

Žiadna chvíle vám neunikne s 8 Mpx fotoaparátom

Zachyťte svoje dôležité okamihy skvelým 8 Mpx fotoaparátom. Telefón ponúka aj prisvetľovaciu LED diódu a autofocus, vďaka ktorým vyhotovíte tie najkvalitnejšie fotografie.

 Fotoapartát
 Procesor
Ilustračný obrázok

Štvorjadrový procesor v akcii

Zariadenie je poháňané 4-jadrovým procesorom od Qualcommu, taktovaným na 1,3 GHz a 512 MB operačnej pamäte RAM. To vám zaistí dostatok výkonu ako na hranie hier, prehrávanie videa, surfovanie po internete, tak aj na ďalšie vaše aktivity. Vnútorná pamäť telefónu ponúka 4 GB, s možnosťou rozšírenia až o 32 GB pomocou pamäťovej karty, a tým poskytuje viac než dostatok miesta pre vaše hry a aplikácie.

Dual Sim

Môžete mať na jednom telefóne oddelené pracovné a súkromné hovory. Jednoduché farebné označenie oddelí hovory, kontakty a kalendáre, takže ľahko zvládnete rôzne úlohy bez nutnosti mať rôzne telefóny.

 Dual sim
Ilustračný obrázok

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 3450 DUO čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPhone 3450 DUO černý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií