Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Prestigio MultiPhone 5000 DUO bílý

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 5000 DUO bílý
4,6 10 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 5 "800x480, procesor 1GHz Dual-Core, GPU PowerVR SGX Series5, ROM 4GB, RAM 512MB, kamera 5Mpx, GPS, WiFi, 3G, Bluetooth 2.1, microSD, Android 4.0 (Ice Cream Sandwitch), Mapy CZ + SK zadarmo
Kód:  DX220g2 Produktové číslo:  PAP5000DUOWHITE Stránky výrobcu

Prestigio MultiPhone 5000 DUO bílý

Mobilný telefón určený pre všetkých užívateľov, ktorí majú radi maximálnu flexibilitu a mobilitu. Do kompaktného zaobleného tela výrobca umiestnil procesor s dvoma rýchlymi jadramia obľúbený operačný systém Google Android 4.0. Ak pridáme k tomu všetkému možnosť vloženia dvoch SIM kariet, Získame chytrý telefón s rozsiahlym využitím v pracovnom i osobnom živote. Môžete v ňom mať vloženú súkromnú aj firemnú SIM kartu naraz a jednoducho medzi nimi prepínať.

Dvojjadrový mikroprocesor z dielní MediaTek disponuje jadrami na frekvencii 1 GHz, Ktorá výborne zvládajú multitasking, Načítanie a skrollování internetových stránok aj svižný chod systému. Grafická kartaPowerVR SGX 5. séria akceleruje nielen veľa moderných hier, ale aj flashový obsah a grafické prostredie systému Android. Na prednej strane telefónu nájdete displej s ohromujúcou 5 "uhlopriečkou, Na ktorom budú všetky vaše filmy a fotky pôsobiť dojem.

Zaznamenajte si všetky dôležité okamihy 5 Mpx fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Fotografie môžete uložiť do internej 4 GB pamäti av prípade, že vám dôjde miesto, stačí vložiť až 32 GB microSD kartu a úložného priestoru máte opäť dostatok. Zdieľajte vaše momentky s priateľmi alebo chatujte s rodinou cez internet, stačí sa pomocou WiFi alebo dátového tarifu operátorov pripojiť k sieti a váš virtuálny sociálny život dostáva zelenú.

Využívajte všetky výhody operačného systému Android vo verzii 4.0. Oproti svojim predchodcom priniesol lepšiu rýchlosť, stabilitu, mnoho vizuálnych zmien a tiež napríklad širšie spektrum podporovaných video formátov. Na portáli Google Play získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktoré vás zabavia v nudných chvíľach aj vám pomôžu zefektívniť prácu.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.0 Ice Cream Sandwich Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 5000 DUO bílý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPhone 5000 DUO bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5000 DUO bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5000 DUO bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPhone 5000 DUO bílý.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií