Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Prestigio MultiPhone 5044 DUO čierny

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 5044 DUO čierny
4,4 67 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 5 "1280x720 HD IPS, procesor 1.2GHz Quad-Core, GPU PowerVR SGX544, ROM 4GB, RAM 1GB, kamera 8 Mpx, WiFi, 3G, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, microSD, Android 4.2 (Jelly Bean)
Kód:  DX220g2c Produktové číslo:  PAP5044DUO Stránky výrobcu

Prestigio MultiPhone 5044 DUO čierny

Chytrý telefón s elegantným dizajnom a výkonným hardvérom je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú rýchly mobilný telefón s množstvom funkcií. Ponúkne špičkový 5" IPS displej s jemným rozlíšením a krásnymi živými farbami, operačný systém Android 4.2, GPS navigáciu a vysokú kapacitu batérie pre dlhú výdrž. Užívateľov požadujúcich maximálnu mobilitu poteší možnosť vloženia dvoch SIM kariet. Nechýba ani výborný fotoaparát disponujúci rozlíšením 8 Mpx.

O svižný chod systému sa postará štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz, ktorému napomáha celý 1 GB pamäte RAM a silné grafické jadro v podobe PowerVR SGX544. Obľúbené aktivity ako je surfovanie po internete, sledovanie videí na YouTube, hranie hier alebo prezeranie obrázkov tak bude maximálne rýchle, plynulé a zábavné. Užívajte si žiarivých farieb displeja s pokročilou technológiou IPS a detailným rozlíšením 1280 x 720 pixelov. Úžasný vizuálny zážitok dopĺňajú široké pozorovacie uhly a výborná čitateľnosť na slnku. Ak máte dve telefónne čísla a nebaví vás už so sebou nosiť dva mobily, je pre vás toto zariadenie priamo vyslobodením. Môžete v ňom mať vloženú súkromnú aj firemnú SIM kartu naraz a jednoducho medzi nimi prepínať.

Využívajte všetky výhody moderného operačného systému Android vo verzii 4.2 Jelly Bean. Oproti svojim predchodcom priniesol lepšiu rýchlosť, stabilitu, veľa vizuálnych zmien a tiež napríklad širšie spektrum podporovaných video formátov. Po pripojení k internetu cez dátový tarif operátora alebo Wi-Fi získate tiež prístup k tisícom aplikácií a hier na portáli Google Play a zábava tak môže začať.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 5044 DUO čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPhone 5044 DUO černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5044 DUO schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5044 DUO schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPhone 5044 DUO fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií