Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Prestigio MultiPhone 5307 DUO čierny

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 5307 DUO čierny
3,4 3 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 5.3 "854x480, procesor 1.2GHz Quad-Core, RAM 1GB, interná pamäť 4GB, microSD až 32GB, 2x fotoaparát 1.2Mpx a 8 Mpx, GPS, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, micro USB, Li-Ion 2100 mAh, Android 4.1
Kód:  DX223c1 Produktové číslo:  PSP5307DUO Stránky výrobcu
Prestigio MultiPhone 5307 DUO čierny Predaj skončil

Prestigio MultiPhone 5307 DUO čierny

 Prestigio MultiPhone 5307 DUO čierny  Prestigio MultiPhone 5307 DUO čierny

Velikán s TFT LCD displejom

Zariadenie sa pýši uhlopriečkou 5,3 " a ponúka tak perfektný pôžitok pri surfovaní na internete, sledovanie videa alebo prezeranie fotografií. Disponuje rozlíšením 480 × 854 pixelov (185 PPI), čím predlžuje výdrž vašej batérie.

 Prestigio MultiPhone 5307 DUO černý - displej
Pre veľkú podívanou, veľký displej.

Zachytávajte svoje momentky skvelým fotoaparátom

Zachyťte si svoje snímky 8 MPx fotoaparátom , ktorý vám ponúkne verné podanie farieb a ostrosť. Zabudovaná LED dióda s autofocusom vám napomôže k ešte lepším výsledkom. Videá môžete zhotovovať v HD rozlíšení (720p) a zachytiť tak svoje najlepšie momenty.

 Prestigio MultiPhone 5307 DUO čierny - fotoaparát
Zachyťte svoje radostné okamihy kedykoľvek a kdekoľvek.

O výkon strach mať nemusíte

Zariadenie je poháňané 4 jadrovým procesorom od Qualcommu, taktovaným na 1,2GHz a 1GB operačnej pamäte RAM. To vám zaistí dostatok výkonu ako pre hranie náročnejších hier, prehrávanie videa, surfovanie na internete, aj pre ďalšie vaše aktivity.

 Prestigio MultiPhone 5307 DUO černý - výkon
Vychutnajte si hranie hier na plné obrátky.

Konektivita je samozrejmosťou

Pre pripojenie k sieti je k dispozícii 3G a Wi-fi , ktoré vám umožní rýchlo surfovať po internete. Nechýba Bluetooth vo verzii 4.0 ani GPS modul, ktorý využijete nielen na cestách. Telefón disponuje podporou dvoch kariet SIM,  môžete prijímať hovory, správy a dáta súčasne.

 Prestigio MultiPhone 5307 DUO černý - zdieľanie

Zdieľajte svoje zážitky so svojimi priateľmi.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 5307 DUO čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPhone 5307 DUO černý.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií