Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Prestigio MultiPhone 5453 DUO čierny

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 5453 DUO čierny
4,5 88 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 4.5" 960x540 IPS, procesor 1.3GHz Quad-Core, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, 2x fotoaparát 2Mpx a 8 Mpx, GPS, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, micro USB, Li-pol 1700 mAh, Android 4.4
Kód:  DX224c1 Produktové číslo:  PSP5453DUOBLACK Stránky výrobcu

Prestigio MultiPhone 5453 DUO čierny

Prestigio MultiPhone 5453 DUO černý Prestigio MultiPhone 5453 DUO černý

Spoznajte krásu ostrosti a farieb

Zariadenie ponúka uhlopriečku 4,5" s IPS panelom a ponúka tak perfektnú možnosť pri surfovaní na internete, sledovanie videí alebo prezeranie fotografií. Disponuje rozlíšením qHD 960x540 (245 PPI), ktoré vás očarí krásnym podaním farieb a skvelou čitateľnosťou na slnku.

Prestigio MultiPhone 5453 DUO černý - displej
Zamilujete si farby na vašom displeji.

Žiadna chvíľa vám neunikne

Zachyťte svoje dôležité okamihy skvelým 8 MPx fotoaparátom. Telefón ponúka aj prisvetľovaciu LED diódu a autofocus, vďaka ktorým vytvoríte tie najkvalitnejšie fotografie. Pre milovníkov selfie fotografií je pripravený predný fotoaparát s rozlíšením 2 megapixely.

Prestigio MultiPhone 5453 DUO černý - fotoaparát
Zachyťte svoje radostné okamihy kedykoľvek a kdekoľvek.

Štvorjadrový procesor v akcii

Zariadenie je poháňané 4 jadrovým procesorom od Qualcommu, taktovaným na 1,3 GHz a 1 GB operačnej pamäte RAM. To vám zaistí dostatok výkonu ako na hranie náročnejších hier, prehrávanie videa, surfovanie na internete, tak aj na ďalšie vaše aktivity. Vnútorná pamäť telefónu ponúka 8 GB, s možnosťou rozšírenia až o 32 GB pomocou pamäťovej karty a tým poskytuje viac než dostatok miesta pre vaše hry a aplikácie.

Prestigio MultiPhone 5453 DUO černý - výkon
Vychutnajte si hranie hier na plné obrátky.

Konektivita je samozrejmosťou

Na pripojenie k sieti je k dispozícii 3G a Wi-fi, ktoré vám umožnia rýchlo surfovať po internete. Nechýba Bluetooth vo verzii 4.0 ani GPS modul, ktorý využijete nielen na cestách. Telefón disponuje podporou dvoch kariet SIM, takže môžete prijímať hovory, správy a dáta súčasne. Vymieňajte si svoje zážitky so svojimi priateľmi.

Prestigio MultiPhone 5453 DUO černý - sdílení

Vymieňajte si svoje zážitky so svojimi priateľmi.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak dlouho má vydržet baterie. Mám mobil Prestigio MultiPhone 5453. Je možno někde koupit náhradní baterii?

Diskusia a poradňa k Prestigio MultiPhone 5453 DUO čierny
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 5453 DUO čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPhone 5453 DUO černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5453 DUO schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPhone 5453 DUO schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPhone 5453 DUO černý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií