Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Prestigio MultiReader Stream PER5574BC

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiReader Stream PER5574BC
3,7 29 hodnotení
Elektronická čítačka kníh Multimediálne zariadenie - 7" farebný dotykový displej 800x480, 4GB Flash + microSDHC slot, Ebook čítačka, prehrávač MP3, web kamerka, 3,5 mm jack, reproduktory, batéria 3200mAh, Android 4.2
Kód:  DX260f6a Produktové číslo:  PER5574BC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiReader Stream PER5574BC

Pohodlný formát

Kompaktný a ľahký Prestigio MultiReader sa zmestí do kabelky aj vrecka, nech idete kamkoľvek. Prechádzajte, klikajte, stláčajte a otvárajte na plnofarebnom viacdotykovom displeji - urobte si čítanie a surfovanie po internete jednoduchším než kedykoľvek predtým.

Prestigio phone

Sťahujte bezdrôtovo

Prostredníctvom len niekoľkých klikov môžete sťahovať e-knihy a ďalší mediálny obsah cez Wi-Fi. Viac ako 750 000 e-kníh v 25 jazykoch, z toho 30 000 zadarmo - to všetko na vás čaká v predinštalovanej aplikácii eReader Prestigio. Navyše bude vaše zariadenie vždy aktualizované vďaka automatickej bezdrôtovej aktualizácii firmvéru.

Prestigio phone

Zážitok z Android Tabletu

MultiReader je postavený na platforme AndroidTM, takže používateľom prináša mnoho výhod. Niektoré vybrané aplikácie sú už predinštalované a ďalších 750 000 si môžete stiahnuť z obchodu Play Store. Nepremeškajte šancu objaviť celý svet multimédií so svojím zariadením MultiReader.

Prestigio phone

Videohovory

Predná kamera s rozlíšením 0,3 Mpx, reproduktor, mikrofón - všetko, čo potrebujete na videohovor s jediným zariadením. Zostaňte v kontakte s priateľmi a rodinou, nech ste kdekoľvek.

Prestigio phone

Viac možností

MultiReader má interné úložisko s kapacitou 4 GB - svoju knižnicu médií budete mať vždy poruke. Navyše môžete pridať až 32 GB pamäte na microSD karte. Ďalšiu konektivitu zabezpečuje USB host na pripojenie externého pevného disku, 3G modemu alebo klávesnice.

Prestigio phone

Dlhá životnosť batérie

Batéria s kapacitou 3200 mAh zaisťuje množstvo hodín prevádzky bez nabíjania. So zariadením MultiReader 5574 máte teraz neobmedzenú zábavu vždy poruke. Nech idete kamkoľvek, môžete ľahko surfovať po internete, počúvať hudbu, sledovať video, čítať obľúbené knižky alebo ukazovať obrázky.

Prestigio phone

Parametre a špecifikácia

Technológia displeja
LED Hotovo!
Uhlopriečka displeja
7" (17,78 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
VGA 800 × 480 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, DOC, TXT Hotovo!
Funkcie
Prehrávanie hudby, Prehliadač obrázkov, Vstavané hry, Webový prehliadač Hotovo!

Displej

Technológia displeja
LED Hotovo!
Uhlopriečka displeja
7" (17,78 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
VGA 800 × 480 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, DOC, TXT Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Prehrávanie hudby, Prehliadač obrázkov, Vstavané hry, Webový prehliadač Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Senzor pohybu, Reproduktor Hotovo!

Pamäť

Vnútorná pamäť
4 GB Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB, Jack (slúchadlá) Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Čierna Hotovo!
Šírka
116 mm (11,6 cm) Hotovo!
Výška
192 mm (19,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
11 mm (1,1 cm) Hotovo!
Hmotnosť
320 g Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiReader Stream PER5574BC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiReader Stream PER5574BC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Multireader Stream-PER5574BC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Multireader Stream-PER5574BC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiReader Stream PER5574BC.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií